«Όμιλε στα δύσκολα σου χρόνια...»

17:09 | 29/05/2019

Αναγνώστης του Capitano.gr αποχαιρετά τους επτά του ΟΦΗ που αποχώρησαν και εύχεται για το μέλλον.

Γράφω και είμαι ακόμα επηρεασμένος με τα όσα έζησα την προηγούμενη Τετάρτη. Δεν μπορεί να φύγει το μυαλό μου από το Γεντί Κουλέ και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ούτε η καρδιά μου, κάπου εκεί, κολλημένη σε κάποιο κάθισμα βρίσκεται.

Κανονικά θα έπρεπε να αφήσω πίσω μου αυτό το παιχνίδι, να κοιτάξω μπροστά. Ο ΟΦΗ των τελευταίων μηνών κοιτάζει μόνο μπροστά. Αυτό φαίνεται στον τρόπο λειτουργίας του και σε όλες τις κινήσεις του. Ακόμα και στις αλλαγές του ρόστερ με τις συνεχόμενες ανακοινώσεις, ο ΟΦΗ κοιτάζει μπροστά και αυτό, σαν γνήσιος Ομιλίτης, με εκφράζει απόλυτα.

Δεν είμαι, όμως, αχάριστος. Δεν ξεχνάω το παρελθόν γιατί το παρελθόν γράφει την ιστορία και η ιστορία είναι ο οδηγός για το μέλλον. «ΟΦΗ και στα δύσκολά σου χρόνια μόνο δε σ'αφήσαμε ποτέ», που λέει και το σύνθημα. Αργυρόπουλος, Βουό, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός. Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να μην ήταν κάτι το τρομερό, δέχομαι την επιλογή της διοίκησης που έλυσε μαζί τους τα συμβόλαια και πάει για κάτι καλύτερο. Δεν μπορώ, όμως, να μην αναγνωρίσω ότι φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ στα δύσκολα και αν δεν ήταν αυτοί ίσως τώρα να μη μιλούσαμε για Μπούση, Πουρσανίδη και Σαμαράδες.

Μπορεί στα δικά μου μάτια να μην έκαναν τη διαφορά, θα δεχτώ όποιον έχει αρνητική γνώμη για την προσφορά τους, δεν δέχομαι όμως ένα απαξιωτικό τέλος. Γι' αυτό και τους ευχαριστώ θερμά που τίμησαν τον ΟΦΗ, στάθηκαν δίπλα στα δύσκολα και μας έδωσαν το δικαίωμα να κοιτάμε μπροστά.

Ένα αντίστοιχο ευχαριστώ θα περιμέναμε και από την ΠΑΕ ΟΦΗ που βγάζει λιτές ανακοινώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Δέχομαι ότι το κάνει με όλους και αυτή είναι η νοοτροπία της. Άλλα δύο αράδες παραπάνω δεν θα έφερναν την καταστροφή.

Μία παράκληση μόνο. Ο ΟΦΗ πηγαίνει μπροστά. Μη μένουμε στο παρελθόν, να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Γιατί μπορούμε.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Π.Γ.

*Αν επιθυμείτε να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί ή αποτελεί άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.grTα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κοροβέσης, ο τρίτος!

Το τέλος εποχής...

Βέρα: «Πατεράδες και παππούδες μιλούν για εμάς»

Το συγκινητικό μήνυμα του Κουτσιανικούλη

Ανατριχίλα: Η ταινία του ΟΦΗ για τα μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.