Αυτός ήταν ΟΦΗ: Τεσσάρα στη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ»!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ απάντησε στο 0-1 της Λαμίας και έφτασε στο θριαμβευτικό 4-1 στο «Γεντί Κουλέ», με τον Τοράλ να σκοράρει δις.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στην αναμέτρηση από το πουθενά και συγκεκριμένα από μία φάση όπου ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έμεινε αμαρκάριστος και νίκησε τον Μανδά στο 21ο λεπτό.

Μέχρι εκείνο το σημείο το ματς ήταν ανοιχτό με ωραίο ρυθμό, ο ΟΦΗ έβρισκε χώρους στην αντίπαλη άμυνα, αλλά τη μεγάλη φάση δεν την είχε κάνει.

Μετά το 0-1 ο Όμιλος έδειξε να μη μπορεί να αντιδράσει, ενώ το δίδυμο Νέιρα-Μπάκιτς δεν βοηθούσε στη δημιουργία και την εκτέλεση. Μία φορά λειτούργησε, στη χαμένη ευκαιρία του Μπάκιτς λίγο πριν αρχίσει η αντεπίθεση του ΟΦΗ.

Αυτή ήρθε μέσα σε 4 λεπτά μέσα. Στο 41ο λεπτό ο Ντίκο με σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ της Λαμίας και έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας. Στο 45' ήρθε το 2-1 από τον... μπανταρισμένο (από προηγούμενη φάση που χτύπησε στο κεφάλι) Μεγιάδο, ο οποίος με μακρινό σουτ (η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Λαμίας) έβαλε τον ΟΦΗ σε θέση οδηγού.

Ο Όμιλος μπήκε δυνατά και με ορμή στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το τρίτο γκολ, το οποίο θα τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα. Έβρισκε χώρους απέναντι σε μία Λαμία που έπαιζε ανοιχτά, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα χαλούσαν οι παίκτες του Νταμπράουσκας.

Το ματς είχε γίνει ροντέο, είχε ανοίξει και αμφότερες οι ομάδες αναζητούσαν το γκολ. Η Λαμία πλησίασε σε αυτό, στο 65', στην μεγάλη ευκαιρία του Βέργου, που νικήθηκε από τον Μανδά. Ο ΟΦΗ απάντησε με σουτ του Ντίκο που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκαραβέλης.

Η είσοδος του Τοράλ (μαζί με τον Φελίπε) άλλαξε το ματς, με τον Ισπανό χαφ να καθαρίζει το τρίποντο μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Τοράλ στο 78' με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής έκανε το 3-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα έβαλε τη σφραγίδα του και στο 4-1. Συγκεκριμένα, μετά από υπέροχη συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Ισπανό μαέστρο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα η Λαμία έψαξε ακόμη ένα γκολ, είχε δοκάρι στο 90', αλλά φυσικά όλα είχαν κριθεί σε ένα θριαμβευτικό απόγευμα για τον ΟΦΗ που πέτυχε τη μεγαλύτερη εφετινή του νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Mανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (85΄ Γιοχού), Λάρσον, Τοράρισον, Ντιουσέ (68΄ Τοράλ), Μεγιάδο, Μπάκιτς (79΄ Περέα), Νέιρα (68΄ Φελίπε), Ντίκο (79΄ Μοσκέρα)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάνγτα (63΄ Σαραμαντάς), Κ. Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄ Μπεχαράνο), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (63΄ Μεντίνα), Βέργος (77΄ Μανούσος), Καραμάνος (63΄ Τόσιτς)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.