ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Κ19 όπως αντρική ομάδα

11:00 | 04/10/2021

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, σε αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με το σουτ του Κουτεντάκη να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μιράσι. Στο 33′ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, με τον Λέλεκα να σουτάρει, μετά από πάσα του Θεοδοσουλάκη και τον Μοναστηρλή να διώχνει την μπάλα. Ο Χνάρης έγινε κάτοχος της μπάλας, το σουτ του όμως από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Στο 50′ ο ΟΦΗ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Θεοδοσουλάκη, ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να διώχνουν σε κόρνερ. Στο 56′ ο Χαλκιαδάκης επιχείρησε νέο σουτ από τα 20μ., το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Στο 62′ ο Αβεντισιάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, ενώ στο 81′ ο Κουλούρης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μιράσι, Χνάρης Κ., Κορνηλάκης (81′ Γεωργαλής), Σημαιάκης (70′ Σωμαράκης), Γωνιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Χνάρης Γρ. (81′ Γιακουμάκης), Λέλεκας, Θεοδοσουλάκης, Αποστολάκης, Λαμάι.

Κ19 ΠΑΟΚ (Σ. Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Ζίλο, Καστίδης (83′ Κωττάς), Τσίκος, Κουλούρης (83′ Γκαρνέτας), Κουτεντάκης, Bαρέλα (83′ Κεδίκογλου), Δαρέλας (57′ Ρούμιαντσεβ), Σμυρλής (66′ Κιτσάκης)“.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.