ΟΦΗ: Παραμένει χωρίς διπλό και δύο σερί νίκες

09:05 | 15/04/2024

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να μη μπορεί να βάλει τέλος στις εφετινές αρνητικές επιδόσεις του.

Μετά από 4 αγωνιστικές στα πλέι άουτ, παραβιάστηκε η άμυνα του ΟΦΗ. Η ομάδα του Δέλλα είχε κρατήσει το μηδέν κόντρα σε Κηφισιά, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η τελευταία φορά που είχε δεχθεί γκολ ήταν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου το ματς έληξε 2-2 όπως και αυτό του Σαββάτου στις Σέρρες.

Ο Νίκος Χριστογεώργος δέχθηκε τα πρώτα του γκολ ως γκολκίπερ του ΟΦΗ. Ο νεαρός τερματοφύλακας κρατούσε το μηδέν σε τέσσερα παιχνίδια, ξεκινώντας το σερί από το ματς με τον Παναιτωλικό στα περσινά πλέι άουτ.

Ο ΟΦΗ παραμένει η ομάδα που δεν έχει εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Έκλεισε την κανονική περίοδο χωρίς διπλό, ενώ σε δύο ματς στα πλέι άουτ (με Κηφισιά και Πανσερραϊκό) δεν έχει πάρει τη νίκη.

Η τελευταία φορά που δεν έκανε διπλό σε όλο το πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 1993-94. Είχε απολογισμό 5 ισοπαλίες και 12 ήττες. Βέβαια, εκείνη τη σεζόν είχε μία εκπληκτική έδρα αφού μέτρησε 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο «Γεντί Κουλέ».

Τέλος, ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει εφέτος να κάνει δύο νίκες σερί. Η τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν πέρυσι, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και τη Λαμία (4-1) για τα πλέι άουτ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.