ΟΦΗ: Τα στατιστικά της χρονιάς

13:04 | 16/03/2020

Το Capitano.gr σας παρουσιάζει τα στατιστικά των παικτών του ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα της Superleague - ποιος αγωνίστηκε περισσότερο, ο πρώτος σε ασίστ, γκολ και κάρτες.

Σχεδόν, έχουμε ξεχάσει πότε ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague. Όχι λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας από τότε, αλλά για τις καταστάσεις που έχουν μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα και κυρίως εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλο του κόσμου.

Με αφορμή τα παραπάνω και σε αναμονή για το τι θα συμβεί με τα πλέι οφ, πάμε να δούμε συγκεντρωτικά τα κύρια στατιστικά όλων των ποδοσφαριιστών του ΟΦΗ, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ποιος αγωνιστηκε περισσότερο, ποιος συγκέντρωσε τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, ο πρώτος σε γκολ και ασίστ.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι εκείνος που έχει αγωνιστεί - όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με τερματοφύλακες ομάδων - σε περισσότερα παιχνίδια και έχει καταγράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (2,250 λεπτά, 25/26 αγώνες).

Συνεχίζοντας στις πρωτιές: Πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο αναδείχθηκε ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο με 9 τέρματα, ένας... αναπάντεχος ήρωας της εφετινής σεζόν. Στην κατηγορία των ασίστ, έχουμε δύο... συγκάτοικος. Ο Χουάν Νέιρα κατέγραψε 5 ασίστ, όσες και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο Νίκος Κοροβέσης δέχτηκε τις περισσότερες κίτρινες κάρτες (8) ενώ όπως έχει τονιστεί,ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, ήταν η πρώτη ομάδα σε αυτή την κατηγορία χωρίς αποβολή.

Αξιοσημείωτο, ότι Περδίκης - Σουρνάκης έκαναν ντεμπούτο στην Superleague καταγράφοντας ένα λεπτό συμμετοχής, ενώ πέρα από τον Σωτηρίου, έξι ποδοσφαιριστές του Ομίλου δεν έγιναν σε κανένα παιχνίδι αλλαγή, αυτοί είναι οι Γιαννούλης - Σεμέντο, Τσιλιανίδης και Κοροβέσης. Σε μικρότερο δείγμα οι ''νέοι'' Βαφέας και Ζοάο Βίκτορ. Μόλις ένα λεπτό αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και ο Θανάσης Ντίνας.

Αναλυτικά τα στατιστικά από την συνδρομητική πλατφόρμα soccerbase.gr

89807521_137643557653774_1849785162473144320_n.jpg#asset:185707


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.