Τι θα φέρει η «μεγάλη Παρασκευή»

14:57 | 05/08/2020

Η συνέντευξη Τύπου, η Γ.Σ., η παρουσία Μπούση και τα αινιγματικά ποσταρίσματα της ΠΑΕ

Εν μέσω θέρους και υψηλών θερμοκρασιών οι φίλοι του ΟΦΗ έχουν να αντιμετωπίσουν και τα ερωτήματα που έχουν «σηκωθεί» από τα αινιγματικά ποσταρίσματα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την 7η Αυγούστου. Το όλο θέμα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις με αφορμή τη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής στις 13:00, η οποία θα μεταδοθεί από τα social media του Ομίλου.

Τι «έρχεται», λοιπόν, στον ΟΦΗ αυτή την Παρασκευή; Ουδείς ξέρει και τηρείται σιγή ιχθύος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Αθήνα (βρέθηκε μάλιστα και στο δ.σ. της Λίγκας). Επίσης έρχεται η Γ.Σ. με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Όλο αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την αγωνία για την προσεχή Παρασκευή. Και επειδή ο κόσμος φτιάχνει σενάρια, να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για κάτι καλό. Είτε είναι η αλλαγή σήματος, που σύμφωνα με τις... δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό, είτε κάτι άλλο, σίγουρα θα είναι κάτι καλό και ιστορικό.

Το γεγονός ότι θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου με τους επικεφαλής της ΠΑΕ και φυσικά τον Μιχάλη Μπούση δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα και άπαντες στο σύλλογο μετρούν αντίστροφα για τη «μεγάλη Παρασκευή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ τους δίνει κίνητρο

Το (νέο) αινιγματικό μήνυμα της ΠΑΕ και το κάλεσμα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.