Οι «7», τα τηλεοπτικά και το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

SMS

Άγνωστο ακόμη αν θα μεταδοθεί το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού - οι εξελίξεις με το θέμα του τηλεοπτικού

Ο ΟΦΗ έμαθε τη Δευτέρα τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο (την Τρίτη έμαθε και το ζευγάρι που θα προκύψει ο αντίπαλος στον 3ο προκριματικό), αλλά παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.

Την Τρίτη η NOVA έκανε γνωστό πώς εξασφάλισε τα ματς του Άρη τόσο με την Κόλος όσο και με τη Ριέκα αν προκριθεί, αλλά για τον αγώνα του ΟΦΗ στη μεγάλη του επιστροφή στην Ευρώπη δεν υπάρχει ενημέρωση.

Βέβαια, στον Όμιλο υπάρχει μία σημαντική παράμετρος: δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο για το πρωτάθλημα και ίσως αυτά τα δύο να συνδυάζονται. Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ ανήκει στους «7» που δεν υπογράφουν την προκήρυξη για να αρχίσει η νέα Super League αν δεν βρουν όλες οι ομάδες συμβόλαιο.

Την Τετάρτη θα γίνει νέο Δ.Σ. στη Λίγκα και μένει να δούμε αν οι «7» θα δώσουν το παρών. Σε αυτό της Δευτέρας απουσίασαν δείχνοντας ξεκάθαρα τη θέση τους και τη στάση τους για το θέμα.

Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι τηλεοπτικά άστεγος, αλλά πλέον έχει ένα σημαντικό διαπραγματευτικό όπλο. Αυτό της Ευρώπης και του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο θα υπάρχει τεράστια ζήτηση στο να δουν οι φίλοι του ΟΦΗ την αναμέτρηση.

Αν θα υπάρξει συμφωνία της NOVA με τον ΟΦΗ τόσο για τη Super League όσο και για τα προκριματικά του Europa League θα φανεί τις επόμενες μέρες. Πάντως η NOVA πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της και να κάνει μία πρόταση αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της κρητικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαπαναγής: Το «κλειδί» για την πρόκριση

Εν αναμονή της απόφασης της UEFA για το «Γεντί Κουλέ»

Ο προπονητής του Απόλλωνα μιλάει για τη «μάχη» με τον ΟΦΗ

Με το νικητή του Χάμαρμπι-Λεχ Πόζναν ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.