Παπαπαναγής: Το «κλειδί» για την πρόκριση

ΟΦΗ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου ξέρει… απέξω κι ανακατωτά τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η κληρωτίδα έφερε τους Κύπριους στο δρόμο του ΟΦΗ, στην επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Η αναμέτρηση της 17ης Σεπτεμβρίου είναι σίγουρα ξεχωριστή για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ο οποίος βγαίνει και πάλι έπειτα από πάρα πολύ καιρό εκτός συνόρων.

Ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός, έχει αξιόλογη παρουσία στο Europa League τις τελευταίες περιόδους, έχει να επιδείξει μεγάλες νίκες και σίγουρα το έργο των «ασπρόμαυρων» για την πρόκριση δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο.

Μπροστά σ’ αυτά τα στοιχεία, ο Όμιλος έχει να προτάξει τον δικό του ενθουσιασμό, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει ως σύνολο.

Στην προσπάθεια του, μάλιστα, να προχωρήσει στον επόμενο γύρο του Europa League, ο ΟΦΗ θα έχει ένα επιπλέον «όπλο», που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σημαντική παράμετρος για την έκβαση της συνάντησης.

Ο λόγος φυσικά για τον Περικλή Παπαπαναγή, ο οποίος από την περασμένη σεζόν ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου.

Ο 53χρονος προπονητής, μάλιστα, προέρχεται από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο δούλεψε τέσσερα χρόνια, ενώ συνολικά στην Κύπρο μέτρησε σχεδόν μια εξαετή θητεία (πριν ήταν στον ΑΠΟΕΛ).

Ο Παπαπαναγής αποτέλεσε το… δεξί χέρι του νυν τεχνικού Σοφρώνη Αυγουστή και ο ρόλος του στην εξαιρετική πορεία και εξέλιξη των «γαλανόλευκων» ήταν κομβικός.

Θεωρείται γενικότερα μια… αλεπού των πάγκων, οι γνώσεις του είναι πλούσιες και είναι ιδιαίτερα ικανός στην ανάλυση των αντιπάλων.

Δεν είναι ψέμα ότι διαθέτει πλήρη εικόνα για τον Απόλλωνα, στοιχείο που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» της 17ης Σεπτεμβρίου.

Και αυτό γιατί μπορεί ν’ αποδώσει με απόλυτη σαφήνεια τα «συν» και τα «πλην» των Κυπρίων, προκειμένου ο Όμιλος να παρουσιαστεί διαβασμένος και στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, στην προσπάθεια του για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Απόλλωνας είναι καλύτερος από ότι νομίζουμε

Σίμος: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας»

Η απάντηση του Απόλλωνα στον ΟΦΗ

Το μήνυμα του ΟΦΗ στον Απόλλωνα Λεμεσού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.