Οι άξονες δράσης και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης

ΟΦΗ

Μετά την, επιτυχημένη ομολογουμένως, «παρένθεση» της Διοικούσας Επιτροπής, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει πάλι μόνιμη διοίκηση, μετά τη γενική συνέλευση της Πέμπτης (22/3).

Οι εννέα παράγοντες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, έχει ήδη χαράξει την πολιτική που θα ακολουθήσει, η οποία βάσει των συνθηκών και κυρίως των αναγκών που υπάρχουν, δεν έχει την πολυτέλεια χρόνου. Για το λόγο αυτό και έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια, ώστε η αγωνιστική χρονιά να βγει χωρίς προβλήματα.

Με την ομάδα να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να έχει εμπρός της έναν καθοριστικό μήνα ο οποίος θα κρίνει ουσιαστικά την επίτευξη του στόχου της ανόδου, υπάρχουν προτεραιότητες που έχουν να κάνουν τόσο με τις άμεσες υποχρεώσεις, όσο και με τη συνέπεια απέναντι στις παλαιότερες.

Η συνέπεια αυτή στις υποθέσεις που έχουν ρυθμιστεί, προκειμένου να πάρει η ομάδα αδειοδότηση, είναι η πρώτη και βασική δραστηριότητα που θα έχει η νέα διοίκηση. Αν δεν υπάρξει και παρουσιαστούν προβλήματα εκ νέου, θα δημιουργηθεί και πάλι μια άσχημη πραγματικότητα, η οποία θα «γεννήσει» καινούργιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Ενεργοποίηση παραγόντων που μπορούν να βοηθήσουν τόσο άμεσα, όσο και στο μέλλον, είναι κάτι που επίσης είναι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης. Η παρουσία το ΔΣ του κ. Καραϊσκάκη, εκπροσώπου του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη (δεν μπόρεσε να παραστεί στη ΓΣ γιατί ήταν στο εξωτερικο), είναι η πρώτη κίνηση πάνω σε αυτό και στόχος είναι να υπάρξει και συνέχεια.

Σημαντική θα είναι η βαρύτητα που θα δοθεί και σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα. Η αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και η υπομονή που έδειξαν στα δύσκολα, είναι κάτι που σχολιάστηκε από όλους τους διοικούντες και για το λόγο αυτό στόχος όλων είναι να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν προς αυτούς.

Από εκεί και πέρα δεδομένου του ότι το τρέχον πρωτάθλημα της Football League έχει περάσει στην πλέον κρίσιμη και καθοριστική καμπή του, η «θωράκιση» της ομάδας και της προσπάθειας που κάνει, από… εξωτερικούς κινδύνους είναι κάτι στο οποίο οι διοικούντες θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους απόλυτα.

Προσώρας και ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, τα διοικητικά αναμένεται να περάσουν για το επόμενο διήμερο σε δεύτερη μοίρα, αρχές της εβδομάδας πάντως θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, με τους κ.κ. Καζανάκη και Αλετρά να είναι οι επικρατέστεροι για τη θέση του προέδρου.

Όποιος και να είναι πάντως ο επικεφαλής της διοίκησης, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα ο παραπάνω σχεδιασμός που αναφέρουμε. Θα υπάρξει καταμερισμός συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων τόσο στα μέλη της νέας διοίκησης, όσο και στους παράγοντες που μπορεί να μην είναι στο ΔΣ, θα είναι όμως αρωγοί της διοικητικής προσπάθειας.

Η νέα διοίκηση θα έχει άμεσα συνάντηση και με τον Νίκο Παπαδόπουλο προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα αγωνιστικά ζητήματα, ενώ στις απώτερες σκέψεις των διοικούντων είναι να γίνει όσο νωρίτερα γίνεται ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αυτός αναμένεται να ξεκινήσει μόλις με το καλό οριστικοποιηθεί η άνοδος, καθώς την παρούσα στιγμή κανείς στον ΟΦΗ δεν την θεωρεί δεδομένη και θα γίνει φυσικά βάσει των όσων εισηγηθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος.   

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.