Οι ανοιχτές υποθέσεις και ο «κορμός» του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Μπαλογιάννης και Διαμαντής είναι οι δύο εκκρεμότητες πριν αρχίσει η ενίσχυση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει κλείσει πολλές από τις εκκρεμότητες και για την ακρίβεια απομένουν δύο: οι περιπτώσεις Διαμαντή και Μπαλογιάννη.

Με τη συμφωνία με Νέιρα και την επικείμενη ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό, μένει να δούμε την εξέλιξη των συζητήσεων με τους Απόστολο Διαμαντή και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη. Δεδομένα πρόκειται για δύο σοβαρές υποθέσεις που θα κρίνουν και τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.

Στην περίπτωση του στόπερ ο ΟΦΗ θα πάει, όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, για απόκτηση ακόμη ενός, ασχέτως τι θα γίνει με τον Διαμαντή.

Το ενδιαφέρον, πάντως, αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στους δύο ποδοσφαιριστές και την εξέλιξη που θα έχουν οι υποθέσεις τους. Μιλάμε για δύο βασικούς παίκτες που αποτελούν μέρος του κορμού της ομάδας. Επίσης είναι Έλληνες, κάτι που παίζει ρόλο στο χτίσιμο του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, αφού επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ και φυσικά του Νταμπράουσκας είναι να διατηρηθεί το ελληνικό στοιχείο και φυσικά να ενισχυθεί αν είναι εφικτό. Βέβαια, Τσιλιανίδηδες στην αγορά δεν βρίσκεις εύκολα, αλλά αυτό είναι κάτι που τούτη τη στιγμή δεν απασχολεί, με το βάρος να πέφτει στις εκκρεμότητες.

Θυμίζουμε πως στην τελευταία συνάντηση του Βάλντας Νταμπράουσκας με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ είχε αναφερθεί στα μεταγραφικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο να απαντήσω ποιος θα είναι ο αριθμός μεταγραφών που θα κάνουμε. Μπορεί να πούμε ότι χρειαζόμαστε, για παράδειγμα, μία ή δύο ή πέντε μεταγραφές και μετά να έρθει μία ομάδα να αγοράσει έναν παίκτη σου και θα πρέπει να τον αντικαταστήσεις. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο σε μία ομάδα, επιστρέφουν παίκτες από δανεισμό, μπορεί κάποιοι να μην είναι χαρούμενοι με το χρόνο συμμετοχής τους. Θέλουμε ένα ρόστερ 25-26 παικτών. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα κορμό. Έχουμε συμβόλαια που λήγουν, να μιλήσουμε με τους παίκτες να δούμε τι σκέφτονται».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.