Η παραμονή Νέιρα και οι συζητήσεις με Διαμαντή-Μπαλογιάννη

ΟΦΗ

Μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη σειρά παίρνουν οι τρεις παίκτες για να κλείσουν οι «ανοιχτές» υποθέσεις.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ, ήταν μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας. Οι άλλες είναι οι Χουάν Νέιρα, Απόστολος Διαμαντής και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Όσον αφορά στην πρώτη, αυτή του Αργεντινού, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2025. Πιο συγκεκριμένα, η προηγούμενη συμφωνία του ΟΦΗ με τον παίκτη ήταν τετραετής, αλλά αφορούσε επέκταση το 2023, εφέτος δηλαδή, για ακόμα δύο χρόνια. Αυτή η επέκταση αναμένεται να ενεργοποιηθεί, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και ο Χουάν Νέιρα θα παραμείνει στην Κρητική ομάδα. Μένει να ξεκαθαριστεί αν η επέκταση θα αφορά 1 ή 2 χρόνια.

Οσον αφορά στα συμβόλαια των Διαμαντή και Μπαλογιαννη κανονικά λήγουν φέτος, αλλά έγιναν με συγκεκριμένο καθεστώς το οποίο περιελάμβανε ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο.

Ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις και με τους συγκεκριμένους δύο ποδοσφαιριστές για διαπραγμάτευση των όρων και επέκταση της συνεργασίας και είμαστε σε αναμονή για να δούμε την κατάληξη και αυτών των υποθέσεων.

Οταν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις τότε ο ΟΦΗ θα περάσει στη δεύτερη και σημαντικότερη φάση, αυτή της ενίσχυσης ώστε να γίνουν οι μεταγραφές που θέλει ο Νταμπράουσκας σε συγκεκριμένες θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δύσκολες στιγμές του ξεχωριστού Κοσμά Τσιλιανίδη

Tσιλιανίδης: Το μεγαλύτερο «what if» στη νεότερη ιστορία του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.