Oι ανοιχτές υποθέσεις και οι επόμενες μεταγραφές

ΟΦΗ

Έχει πολλά «μέτωπα» ανοιχτά ο ΟΦΗ για να συμπληρωθεί το ρόστερ του.

Τερματοφύλακας, ακραία μπακ, εξτρέμ, πιθανόν χαφ, δεν αποκλείεται κι άλλος επιθετικός. Σε λίγες λέξεις θα μπορούσε να είναι η μεταγραφική σύνοψη του ΟΦΗ για τη συνέχεια.

Η Κρητική ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές της προσθήκες, ταυτόχρονα έχει και την επικείμενη πώληση του Επασί και οι επικεφαλής τρέχουν για να προφτάσουν και να τελειώσουν το παζλ, μετρώντας αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντέβις Επασί ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα και να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία (λεπτομέρειες απομένουν για να επισημοποιηθεί το deal), με τον ΟΦΗ να παίρνει περίπου 800 χιλιάρικα, ενώ την ίδια ώρα κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον γκολκίπερ που θα αντικαταστήσει τον Καμερουνέζο. Παρά τα... εν Ελλάδι σενάρια για τη θέση του τερματοφύλακα, όλα δείχνουν ότι και σε αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ θα προτιμήσει την ξένη αγορά. Ο στόχος έχει εντοπιστεί και είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στο προσκήνιο είναι πάντα και οι υπόλοιπες προσθήκες για τις άλλες θέσεις. Ακραία μπακ, δεξί κι αριστερό, εξτρέμ, ενώ όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος χαφ. Έτσι κι αλλιώς ήταν στα ραντάρ κάτι τέτοιο, αλλά η αποχώρηση του ντε Γκουζμάν το κάνει πιο... δεδομένο.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, η μυστικότητα παραμένει σε ό,τι αφορά την επόμενη ή τις επόμενες μεταγραφές και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε εξελίξεις ακόμα και σήμερα. Έτσι κι αλλιώς όλη αυτή η διαδικασία τρέχει με τον ΟΦΗ να αναμένει τις απαντήσεις στους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει κάνει πρόταση.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο κι άλλων αποχωρήσεων, μέχρι τον Σεπτέμβριο που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι την πόρτα της εξόδου. Και αναφερόμαστε στους φαν Ντάινεν και Καμάου, οι οποίοι, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Νιόπλια, δεν πρόκειται να έχουν πρώτο ρόλο τη νέα σεζόν και εφόσον βρεθεί ομάδα τότε ο Ομιλος είναι ανοιχτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: Ο Ντίκο δεν είναι Φελίπε

H «πρώτη» του Ντίκο με την φανέλα του ΟΦΗ

Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Γρίβα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.