​Κοντά στην πώληση του Επασί ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δέχθηκε νέα πρόταση για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ που καλύπτει τη ρήτρα και ο Επασί ετοιμάζει βαλίτσες.

Γράφαμε τις προάλλες πως το θέμα Επασί δεν πρόκειται να τελειώσει τόσο εύκολα και το στενό μαρκάρισμα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται πως θα συνεχιστεί. Η τελευταία εξέλιξη, λοιπόν, δείχνει πως ο 29χρονος γκολκίπερ ετοιμάζεται... για άλλες πολιτείες.

Ο ΟΦΗ δέχθηκε νέα και βελτιωμένη πρόταση από την ομάδα που έκανε τις τρεις προηγούμενες και αυτή τη φορά έφτασε στα οικονομικά "θέλω" της Κρητικής ΠΑΕ. Η πρόταση είναι σχεδόν εξαγορά της ρήτρας, άρα εναρμονισμενη με τις απαιτήσεις. Θυμίζουμε πως ο Επασί έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως το καλοκαίρι του 2023 που σημαίνει πως από τον προσεχή Γενάρη θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε.

Επί της ουσίας, ο Ομιλος είναι κοντά στην πώληση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του και ήδη είναι σε συζητήσεις με τον αντικαταστάτη του. Εφόσον όλα τελειώσουν και οριστικοποιηθεί η πώληση του Επασί τότε ο ΟΦΗ θα προχωρήσει άμεσα σε απόκτηση γκολκίπερ με τον οποίο ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.