Οι αποδοκιμασίες, οι απουσίες και οι μεταγραφές

00:19 | 29/08/2022

Όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έκρυψε τη στενοχώρια του, αναφέρθηκε στις απουσίες, όπως και στις δηλώσεις του στην Cosmote αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ σχολίασε και τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς ο Παναθηναϊκος και η νίκη τους είναι δίκαιη παρά την προσπάθεια που κάναμε προς το τέλος του ματς. Καλά καλά δεν είχαμε 20 αδα το επόμενο παιχνίδι δεν ξέρω πόσοι θα λειπουν εκτός απο τους Νέιρα , Τοραλ, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδη. Πρέπει να πάρουμε έτοιμους παίκτες. Αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγες. Ο Ντίκο κινδύνεψε να πάθει τραβηγμα και δεν ήταν να παίξει σήμερα για περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι ο μοναδικός που μας έχει μείνει απο την μέση και μπροστά. Είναι μικρά παιδιά ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά. Αν λείπουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μας λείπει όλο το επιθετικό κομμάτι. Σήμερα παίξαμε χωρίς κυνηγό».

Οσον αφορά στις μεταγραφές, είπε: «Του Τοράλ και του Νέιρα είναι μεγάλα προβλήματα, είναι κομβικοί και σε αυτο το κομμάτι. Θα ερθουν παίκτες αυτό σας είπαν και ο Γιώργος με τον Γιάννη Σαμαρά στη συνάντηση που είχατε».

Διαβάστε εδώ όσα είπε για τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.