Οι απουσίες στην άμυνα του ΟΦΗ φέρνουν νέα πρόσωπα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται απόψε τον Άρη (19:30, Cosmote Sport 1) με... νέα πρόσωπα στην άμυνα λόγω των απουσιών.

Αν κάτι είχε σχεδόν διαγραφεί από την επικαιρότητα του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα ήταν τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε να αντιμετωπίσει λιγότερους «πονοκεφάλους» βλέποντας τις λύσεις να πληθαίνουν, συν τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό ανατράπηκε τα τελευταία 24ωρα με τα δύο προβλήματα που προέκυψαν και αφορούν τους Χουάν Νέιρα και Απόστολο Διαμαντή. Ο πρώτος έμεινε εκτός από το αποψινό ματς με τον Άρη (19:30, Cosmote Sport 1) λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (και μένει να δούμε το μέγεθος της ζημιάς) και ο δεύτερος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός λόγω της ίωσης που τον «χτύπησε». Κι αν για τον πρώτο δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα λόγω των λύσεων που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, για τον δεύτερο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Βλέπετε, η τιμωρία λόγω καρτών του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη συν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Διαμαντή φέρνουν αλλαγή πλάνων στον Νταμπράουσκας και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, καλείται απόψε να παίξει με μία τριάδα στην άμυνα -εφόσον ο Λιθουανός τεχνικός διατηρήσει το ίδιο σύστημα- που δεν έχει παίξει ξανά μαζί εφέτος. Οι διαθέσιμοι στόπερ είναι ο Βούρος, ο Γιαννούλης και ο Γιοχού, ενώ υπό προϋποθέσεις είναι και ο Μαρινάκης.

Οπότε το ερωτηματικό έχει να κάνει με το ποιοι θα πλαισιώσουν τον Πραξιτέλη Βούρο. Η μία περίπτωση είναι να παίξει δεξί στόπερ ο Μαρινάκης και αριστερό ο Γιαννούλης, η άλλη λύση είναι να δούμε Βούρο-Γιοχού-Γιαννούλη και η άλλη Βούρο-Γιοχού-Μαρινάκη, με δεδομένο φυσικά ότι ο Βούρος είναι ακλόνητος στη μία από τις τρεις θέσεις.

Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα του αποψινού αγώνα με τον Άρη, αφού για τις υπόλοιπες θέσεις λίγο-πολύ περιμένουμε ποιους θα δούμε πάντα με τον αστερίσκο της μίας ή των δύο αλλαγών.

Σχεδόν δεδομένο είναι ότι δεν θα δούμε βασικό τον Λουίζ Φελίπε μπροστά κι αν γίνει το αντίθετο θα είναι έκπληξη αφού ο Βραζιλιάνος φορ δεν είναι 100% έτοιμος για να ξεκινάει από την αρχή. Σχεδόν δεδομένο είναι ότι θα δούμε ξανά βασικούς τους πρωταγωνιστές του επιβλητικού διπλού στη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική, Μπάκιτς και Τοράλ.

Το θέμα, λοιπόν, που προκύπτει λόγω των απουσιών Διαμαντή και Πασαλίδη είναι ποιοι θα συνθέσουν απόψε την αμυντική τριάδα και τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Λίγες ώρες υπομονή και θα μας απαντηθεί το ερώτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ο Νέιρα και ο Διαμαντής με Άρη - Η αποστολή του ΟΦΗ

Η αποστολή του Άρη για το «Γεντί Κουλέ»

Η βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.