Εκτός ο Νέιρα και ο Διαμαντής με Άρη - Η αποστολή

15:11 | 19/02/2023

Xωρίς τον τραυματία Νέιρα, τον Διαμαντή που έχει ίωση και τον τιμωρημένο Πασαλίδη η αποστολή του ΟΦΗ για τον Άρη.

Έγιναν γνωστοί το μεσημέρι της Κυριακής οι «κλεκτοί» του Βάλντας Νταμπράουσκας για το παιχνίδι με τον Άρη τη Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ» (19:30).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χουάν Νέιρα που στη σαββατιάτικη προπόνηση αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Το έκτακτο είναι η περίπτωση του Απόστολου Διαμαντή που έμεινε εκτός λόγω ίωσης και αυτομάτως μεγαλώνει το πρόβλημα στην άμυνα με δεδομένη την απουσία και του Πασαλίδη.

εικόνα_Viber_2023-02-19_15-07-07-890.jpg#asset:436906


Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ:

Χωρίς τους Juan Neira και Απόστολο Διαμαντή ολοκληρώθηκε σήμερα (19/2) η προετοιμασία για τον αυριανό (20/2) αγώνα με τον Άρη.

Η προπόνηση, που έγινε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού. Ο Απόστολος Διαμαντής ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (τιμωρημένος) και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Diousse, Yohou, Perea, Mellado, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Gronning, Dicko, Dju.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.