Οι... διάδοχοι του Παπαβασιλείου και η επόμενη μέρα

SMS
12:21 | 03/06/2019

Η διοίκηση του Εργοτέλη περιμένει το επόμενο βήμα του Νικόδημου Παπαβασιλείου - διαβάστε το Capitano.gr

Σε αναμονή της απόφασης του Νικόδημου Παπαβασιλείου βρίσκονται άπαντες στον Εργοτέλη. Ο Κύπριος τεχνικός έχει εκφράσει την διάθεση του να δουλέψει σε υψηλότερο επίπεδο, οι προτάσεις προς το πρόσωπο του ήταν αρκετές όμως ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Στην θέληση του αυτή, η κρητική ομάδα όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο, όπως το διατυμπάνισε μέσω ανακοίνωσης, ενώ όπως τόνισε ότι έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτό είναι κάτι που ''τρενάρει'' προς το παρόν τις εξελίξεις.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Εργοτέλης δεν κινείται μεταγραφικά όσον αφορά την ενίσχυση αλλά και στον τομέα των πωλήσεων. Ονόματα για τον επόμενο προπονητή έχουν γραφτεί αρκετά, όπως αυτά των Ανυφαντάκη - Πίτσου, Γιώργου Πετράκη και Κιάσσου. Το ρεπορτάζ του Capitano.gr αναφέρει ότι και οι τέσσερις διαψεύδουν, είτε οι ίδιοι είτε μέσω του περιβάλλοντος τους, ότι υπάρχει ''κιτρινόμαυρη'' κρούση. Αν όντως υπάρχει οριστική συμφωνία με προπονητή, όπως έχει αναφερθεί, το όνομα του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από την ΠΑΕ Εργοτέλης.

Η εβδομάδα που μπήκε πριν από λίγες ώρες, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τον ίδιο τον Παπαβασιλείου αλλά και την ομάδα του Μαρτινέγκο. Άλλωστε, το ένα θέμα θα οδηγήσει σε άμεσες εξελίξεις, το άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίθανη ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με νέο κόουτς... αν φύγει ο Παπαβασιλείου»!

Τέλος ο Παπαβασιλείου;

Ο πρώην πρόεδρος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.