Οι διακοπές του Ματεράτσι στην Κρήτη και η επέτειος της.... κουτουλιάς

SMS

Στην Ελούντα παραθερίζει ο παλαίμαχος αστέρας της Ίντερ και της Εθνικής Ιταλίας ενώ η έλευση του στο νησί συνέπεσε με την... επέτειο μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές σε Μουντιάλ - H φωτογραφία για το Capitano.gr με την φανέλα της αγαπημένης του Ίντερ

Όπως πάρα πολλοί διάσημοι αθλητές ανά τον κόσμο, έτσι και ο Μάρκο Ματεράτσι, επέλεξε την Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο παλαίμαχος στόπερ ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel της Ελούντας, ιδιοκτησίας του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη το οποίο αποτελεί τον προορισμό τέτοια εποχή αρκετών γνωστών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι o Νίκος Ανδριαδάκης διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετούς Γάλλους ''αστέρες'' όπως ο Γουλιάμ Γκαλάς, ο Λιλιάν Τουράμ, ο Κριστιάν Καρεμπέ, Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο Έρικ Αμπιντάλ κ.α. Θυμίζω ότι με πρωτοβουλία του νυν μέλους της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της ΕΠΟ, ο Τρεζεγκέ είχε βρεθεί στο ''Γεντί Κουλέ'' πριν λίγα χρόνια, σε αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

To αξιοσημείωτο της επίσκεψης Ματεράτσι στην Κρήτη είναι και η... ημερομηνία. Ο πρώην διεθνής Ιταλός έφτασε στο Ηράκλειο στις 9 Ιουλίου, μια ημερομηνία που σίγουρα δεν ξεχνάει κανένας στην Ιταλία αλλά και αρκετοί στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πριν 16 χρόνια, στις 9 Ιουλίου του 2006 η Ιταλία κατέκτησε το Μουντιάλ στην Γερμανία επικρατώντας της Γαλλίας με 5-3 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκε 1-1. Σε ένα ματς που ο Ματεράτσι μαζί με τον Ζιντάν ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, οι δυο τους σκόραραν στην κανονική διάρκεια ενώ η η φάση στο 111ου λεπτού, όταν ο Γάλλος «μαέστρος» έδωσε κουτουλιά στον Ιταλό στόπερ, έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές σε Μουντιάλ.

Ο 48χρονος πλέον Μάρκο βρίσκεται στο νησί με τον έναν από τους δύο γιους του, θα παραμείνει για ακόμα λίγες ημέρες στην Κρήτη πριν αναχωρήσει πίσω στην πατρίδα του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


IMG_2566.jpg#asset:396357

*Με τον Νίκο Ανδριαδάκη στο Royal Marmin Bay

4454545454.jpg#asset:396358


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.