Οι δύο δρόμοι για Επασί

ΟΦΗ

Το στενό «μαρκάρισμα» για Επασί και οι δύο δρόμοι του ΟΦΗ για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ.

Εν μέσω μεταγραφικών κινητοποιήσεων από πλευράς ΟΦΗ, αφού φαίνεται πως διανύουμε εβδομάδα... ανακοινώσεων, στην ΠΑΕ έχουν και το θέμα του Ντέβις Επασί. Τρεις προτάσεις απέρριψε ο ΟΦΗ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καμία από αυτές δεν έφτασε τα οικονομικά στάνταρ που έχουν θέσει οι επικεφαλής.

Το βασικότερα από αυτά είναι η ρήτρα, η οποία είναι και το βαρόμετρο στην υπόθεση. Αν καλυφθεί, τότε θα καλυφθούν και τα "θέλω" του ΟΦΗ και η πώληση θα ολοκληρωθεί. Αρκεί, βέβαια, ο "μνηστήρας" για τον 29χρονο γκολκίπερ να επιστρέψει με νέα πρόταση.

Το όλο ζήτημα, πάντως, έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει σίριαλ. Δεν είναι μόνο οι προτάσεις και το στενό μαρκάρισμα που δέχθηκε ο ΟΦΗ για τον Επασί, αλλά και το γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, που σημαίνει πως τον προσεχή Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο ΟΦΗ τούτη τη στιγμή έχει μπροστά του δύο δρόμους: πώληση ή ανανέωση. Για το πρώτο δεν "καίγεται", δεν είναι, αυτό που λέμε, αυτοσκοπός. Αν έρθει έχει καλώς, θα υπάρχουν και χρήματα για τον (ισάξιο) αντικαταστάτη του. Αν δεν έρθει θα περιμένουμε να δούμε πώς ο Ομιλος θα κινηθεί για το θέμα της ανανέωσης.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι έχει "ψωμί" ακόμα, πάνω από 1 μήνα, αλλά ό,τι προέκυψε με τον Καμερουνέζο είναι κάτι που δυνητικά φέρνει τον ΟΦΗ σε μία διαδικασία να τελειώσει όσο πιο σύντομα το θέμα. Μην ξεχνάτε πως αν τελικά πουληθεί ο Επασί η Κρητική ομάδα πρέπει να "τρέξει" άμεσα για να βρει τον αντικαταστάτη του. Δεν το λες και εύκολο, αλλά τουλάχιστον θα έχει την οικονομική ευχέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρία «όχι» του ΟΦΗ σε προτάσεις για τον Επασί


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.