Οι δύο περιπτώσεις και ο χρόνος που τελειώνει

ΟΦΗ

Η κλεψύδρα τελειώνει και ο ΟΦΗ περιμένει τις απαντήσεις από τον φορ και τον χαφ για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ.

Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και ψυχολογικής τόνωσης από τη σπουδαία επιτυχία του ΟΦΗ στον Βόλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μεταγραφικά όσο πλησιάζουμε στην 15η Σεπτεμβρίου και την ολοκλήρωση της περιόδου.

Ο Μεντί Ζερκάν είναι το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ το οποίο καλύπτει τη θέση των εξτρέμ και η προσοχή επικεντρώνεται στις τελευταίες δύο κινήσεις που αφορούν τον χαφ και τον επιθετικό.

Η αλήθεια είναι πως το βάρος έχει πέσει στον επιθετικό, εκεί που ο ΟΦΗ θέλει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Κι εδώ ακριβώς είναι το σημείο κλειδί: όταν κλείσει και ταξιδέψει στο Ηράκλειο να είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια και να προσθέσει μία έξτρα λύση στη "φαρέτρα" του Έλληνα προπονητή.

Ένας φορ επιπέδου Λάρσον, δηλαδή, με τον Σουηδό να μπαίνει με τη μία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ και να δείχνει εξ αρχής το υψηλό του επίπεδο (ειρήσθω εν παρόδω, η απουσία του από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό λόγω της αποβολής στον Βόλο είναι μεγάλη και βάζει ακόμη έναν "πονοκέφαλο" στον Νιόπλια).

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το ταξίδι Λυσάνδρου-Σαμαρά στο εξωτερικό θα έχει αποτέλεσμα. Οι δύο άνδρες δεν πήγαν για τον Ζερκάν και θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα του ταξιδιού και τι κατάφεραν για την -όπως όλα δείχνουν- ξεχωριστή περίπτωση.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχει μεταγραφικές εξελίξεις και νέες αφίξεις μετά από αυτή του Αλγερινού. Μην ξεχνάτε πως το ημερολόγιο γράφει 6 Σεπτεμβρίου, η κλεψύδρα τελειώνει και οι επικεφαλής οφείλουν να τρέξουν τις διαδικασίες για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, άφησε πίσω του το κακό ξεκίνημα των δύο πρώτων αγωνιστικών με το διπλό στον Βόλο και καλείται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα προσεχή ματς, με δεδομένες τις απουσίες που έχουν προκύψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Ζερκάν

Ζερκάν: «Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το «Γεντί Κουλέ»

Διαμαντής: «Ο κ.Νιόπλιας μπαίνει στην ψυχολογία του παίκτη και τον χρειαζόμαστε»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.