Οι "εκλεκτοί" του Ταουσιάνη για τα Χανιά

16:44 | 16/03/2021

Δείτε την αποστολή του Εργοτέλη.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρητικό ντέρμπι (17/03, 15.00) κόντρα στα Χανιά, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Οι "κιτρινόμαυροι" ξέρουν πως το ματς θα είναι δύσκολο, ωστόσο θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία. Η σχετική ενημέρωση:

"Έτοιμη για ακόμη ένα παιχνίδι είναι η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής μάχης κόντρα στα Χανιά (17/03 , 15.00).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σήμερα παρακολούθησαν βιντεοανάλυση για τον αντίπαλο υπό τις αναφορές του τεχνικού επιτελείου, ενώ μετά ακολούθησε προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την ενεργοποίηση των παικτών πριν το αυριανό ματς και έτσι μετά την προθέρμανση πραγματοποιήθηκαν ταχύτητες αντίδρασης και δίτερμα περιορισμένης χρονικής διάρκειας με τακτικές υποδείξεις. Στο τέλος οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόλα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Μετά το φινάλε της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζιδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης".


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.