Οι ελεύθεροι του Εργοτέλη: τι συμβαίνει με τα συμβόλαια τους

Betsson Super League 2

Δείτε ποια είναι τα συμβόλαια που λήγουν από τον Εργοτέλη της χρονιάς 2018-19 - ποιοι αναμένεται να ανανεώνουν και ποιοι φεύγουν

Ουσιαστικά, οι δύο ισοπαλίες με Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή έδωσαν τέλος στα όποια όνειρα του Εργοτέλη για την 2η θέση. Μια θέση που δεν ήταν ο αυτοσκοπός, όμως με βάσει τι έδειξε η ομάδα του Ηρακλείου στο χορτάρι, μάλλον άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό που θα αποτυπώσει η βαθμολογία στο τέλος της σεζόν.

Η παρουσία της ομάδας στην οικονομικά εύρωστη Superleague 2, δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Οι πρώτες σκέψεις για το ρόστερ έχουν ήδη γίνει ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές, αρχικά, με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ συνολικά πέντε παίκτες έχουν συμβόλαια με ισχύ έως το καλοκαίρι 2019.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ

ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΡΟΥΣ
ΚΑΙΠΕΡΣ ΟΥΓΚΟ
ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΡΟΒΙΘΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ


Πέρα από τους πέντε παραπάνω, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια και τη νέα σεζόν, εκτός από εκείνους που αναμένεται να επιστρέψουν δανεικοί στις ομάδες τους (βλ. Μπάχανακ). 

Από τους πέντε, οι δύο αναμένεται να μην ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Ο Ούγκο Κάιπερς, όπως έχει αποκαλύψει το Capitano.gr, παρ ότι κάνει προπονήσεις με τον Εργοτέλη, δεν θα ανανεώσει ενώ, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Στέλιο Λαμπάκη.

ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΙ ΔΥΟ

Οι περιπτώσεις των Μαζουλουξή και Ροβίθη μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Αμφότεροι με πολύ καλή σεζόν, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ανανέωση των συμβολαίων τους όμως για την ώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση. 

Κλείνοντας, ο Άλμπερτ Μπρους είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Με πολύ καλό πρώτο μισό πρωταθλήματος, ο Μπρους είχε καθοδική πορεία στη συνέχεια. Κυρίως οι εμφανίσεις του απέναντι σε ομάδες της Superleague, προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών, με την ΑΕΚ να είναι μια από αυτές. To συμβόλαιο του 25χρονου χαφ ολοκληρώνεται (1.5 χρόνο), ο ίδιος ψάχνει κάτι από Superleague ή εξωτερικό χωρίς να αποκλείεται μια επέκταση με τον Εργοτέλη, καθώς του αρέσει η Κρήτη ενώ δεν έχει κάποιο παράπονο από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προπονείται ο Κάιπερς αλλά...

Οδυνηρή ήττα για τον Ηρόδοτο - ισοπαλία για Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.