Οι επιστροφές των «παλιών» και ο Κωφίδης

SMS
17:24 | 08/07/2019

Οι νέες προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα «μυρίζουν» ΟΦΗ - οι ρόλοι και οι... καραμπόλες

Έξι νέες προσθήκες στην στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (08/07) η ΠΑΕ ΟΦΗ. Πιο ''ηχηρή'' όλων είναι η επιστροφή του Νίκου Νιόπλια, σε ένα πόστο όχι τόσο γνωστό στα Ελληνικά δεδομένα. Μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, σχεδόν άγνωστο. Με μακρά θητεία σαν ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας, πρόσφατα βρέθηκε στον πάγκο της και πλέον θα είναι ο νέος συντονιστής ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ.

Team manager αναλαμβάνει ο Γρήγορης Τσινός, επιστρέφει και αυτός σε πόστο στον ΟΦΗ, παίρνει την θέση του Παύλου Αδάμου ο οποίος μεταφέρεται στο νέο... Γραφείο διασύνδεσης της ΠΑΕ.

Επίσης, ακόμα ένας παλιός, ο Αλέξης Αλεξούδης επιστρέφει στον ΟΦΗ αυτή την φορά ως scouter. Επίσης, οι Κώστας Δερμιτζάκης, όπως ήταν γνωστό και ο Παναγιώτης Πετράς αναλαμβάνουν προπονητές στην ακαδημία, πρόσωπα που έχουν φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Πρόσωπο - έκπληξη είναι σίγουρα ο Σάββας Κωφίδης. Ο 58χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός με πέρασμα από Ηρακλή, Ολυμπιακό και Άρη είναι ο νέος συντονιστής των τμημάτων υποδομής. Μια ιδιαίτερα αγαπητή φιγούρα των Ελληνικών γηπέδων, ο Κωφίδης διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη Σαμαρά, τον Ηλία Πουρσανίδη ενώ είχε βρεθεί και στο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, λίγο πριν ο μεγάλος Ολλανδός αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέστρεψε, ως συντονιστής, στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.