Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ

09:18 | 24/12/2018

Εχουν εντοπιστεί οι επόμενοι στόχοι του ΟΦΗ και μετά τον Μπράουν ακολουθούν κι άλλες ανακοινώσεις.

Ο Κρίστοφερ Μπράουν άνοιξε το μεταγραφικό χορό του ΟΦΗ και έπεται συνέχεια με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται όχι μόνο στις θέσεις που θα γίνει η ενίσχυση, αλλά και στο... πότε θα ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφές. Βλέπετε, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να ανακοινώνονται ποδοσφαιριστές Σάββατο βράδυ, αλλά το... ζήσαμε και αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι τα ταξίδια του Γιάννη Σαμαρά στο εξωτερικό έφεραν... υλικό, αφού εντοπίστηκαν οι στόχοι, έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τους παίκτες που ενδιαφέρον τον ΟΦΗ και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες.

Η κρητική ομάδα αναμένεται να αποκτήσει 4-5 ποδοσφαιριστές, νούμερο που ίσως να φαντάζει μεγάλο για χειμερινή σεζόν, αλλά δεν είναι από τη στιγμή που θα γίνουν και αποδεσμεύσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει κάνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα, έχει ενημερώσει για τους παίκτες που δεν βοήθησαν την ομάδα έως τώρα και ταυτόχρονα με τις μεταγραφές αναμένονται και οι ανακοινώσεις που αφορούν αποχωρήσεις.

Οι μεταγραφές θα γίνουν και ανάλογα με το ξεσκαρτάρισμα ώστε να μη δημιουργηθούν κενά. Εκτός αυτού, ο ΟΦΗ θέλει ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου αναζητείται (και ίσως να έχει βρεθεί) ο χαφ με δημιουργικές ικανότητες που θα ανεβάσει επίπεδο τους «μελανόλευκους».

«Ηταν να μη γίνει η αρχή», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, με τον Μπράουν να κάνει σεφτέ και να αναμένονται οι υπόλοιποι. Ονόματα μην περιμένετε να δουν το φως της δημοσιότητας, αφού στον ΟΦΗ αποφεύγουν τη μεταγραφολογία. Εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων. Οπως, για παράδειγμα, του Κώστα Γιαννούλη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.