Οι ευθύνες που το καράβι πήγε στα βράχια

20:44 | 03/01/2021

​ΟΦΗ, μία ομάδα που αρέσει στους άλλους να κάνουν πλάκα! Άποψη του Δημήτρη Καρυωτάκη

Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Μπορείς να κοροϊδεύεις πολύ, πολλούς. Μπορούν επίσης λίγοι να κοροϊδεύουν για λίγο. Δεν μπορείς όμως να κοροϊδεύεις όλους... για πάντα! Κι αυτός ο ΟΦΗ κοροϊδεύει από την αρχή της χρονιάς... όλους μας.

Ήθελε τερματοφύλακα κι απέκτησε κάποιον Βάτερμαν που βλέπει τα παιδικά λάθη του Σωτηρίου από τον πάγκο. Αναζητούσε σέντερ μπακ κι απέκτησε μετά από δυο χρόνια τον ανεκδιήγητο Σελίμοβιτς. Κανονικά θα έπρεπε να πάρει το λεωφορείο της γραμμής από το Αγρίνιο κι από κει, με πλοίο, αεροπλάνο ή τρένο να πάει στα εφτά καλά της Παναγίας. Κι έψαχνε για σέντερ φορ και παίζει με ψευτοενιάρι το Σαρδινέρο που δείχνει πια πως δεν το έχει, τουλάχιστον όταν τον χρειάζεσαι.

Ψευτοκαταστάσεις δηλαδή σε ένα fake πρόσωπο που πληγώνει, πονά, εξοργίζει! Ο Γενάρης ξεκίνησε σε ένα υποτιθέμενο αγωνιστικό Γολγοθά με την ομάδα χωρίς ενίσχυση, να προσπαθεί να ανταπεξέλθει αφημένος κατουσίαν στην τύχη του, στη λογική του όσα έλθουν κι όσα πάνε. Και προφανώς αυτά που πάνε είναι περισσότερα από όσα έρχονται. Το βλέπουν αλλά δεν αντιδρούν και το χειρότερο είναι που προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν είναι κρέας( και μάλιστα κακής ποιότητας) αλλά ψάρι.

Όχι δεν θα μιλήσω για το Γιώργο Σίμο. Εκκλησία δεν κλέβεις Χριστουγεννιάτικα, γιατί δεν αξίζει να χαλιόμαστε για τα αυτονόητα. Αυτά που βλέπουν όλοι, εκτός από κείνους που απλά κοιτάζουν και δεν αντιδρούν. Το πρόβλημα πια, εάν δεν ληφθούν αποφάσεις, όχι σήμερα αλλά χθες, είναι του διοικητικού οργανισμού του ΟΦΗ. Αυτών που σχεδιάζουν, υλοποιούν και τρέχουν το πολυσυζητημένο project. Εκείνοι είναι που πρέπει να αλλάξουν μυαλά και προσανατολισμό. Το καράβι πήγε στα βράχια, επειδή στραβά αρμενίζουνε!

Κι αν τη φωνή λαού δεν την αντιληφθούν σύντομα, η οργή θα ξεχειλίσει στα αραχνιασμένα μπετά του Γιεντί Κουλέ! Ας κάνουν κάτι τώρα πια που η ομάδα δείχνει πως δεν έχει σφιγμό... γι’ αυτό άλλωστε καλοπληρώνονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1

Τα highlights: Έτσι ήρθε το «χαστούκι»: Η ανατροπή και το «βόλεϊ» στην άμυνα του ΟΦΗ

Απογοητευμένος ο Σίμος

Έχασε το ματς, έχασε και τον Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.