Oι ομάδες της Κρήτης που ανεβαίνουν στη Γ' Εθνική - τι ισχύει με τις ισοβάθμιες

SMS
14:51 | 30/04/2020

Οι 3 σίγουρες και το… μπέρδεμα με το Λασίθι.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/04) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τη Γ’ Εθνική.

Μετά την οριστική διακοπή της δράσης για την τρέχουσα σεζόν, η Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως οι πρωτοπόροι των Α’ κατηγοριών αναδεικνύονται πρωταθλητές και αυτόματα προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά στους συλλόγους της Κρήτης, τα πράγματα είναι απλά στους 3 από τους 4 νομούς. Στο Ηράκλειο έτσι κι αλλιώς η Δαμάστα είχε κατακτήσει τον τίτλο εδώ και καιρό.

Στα Χανιά, στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Σούδας, που πανηγυρίζει, ενώ στο Ρέθυμνο ο Αστέρας είναι πρώτος και αυτός που ανεβαίνει.

Θυμίζουμε ότι για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.

Τα πράγματα, ωστόσο, είναι μπερδεμένα με το Λασίθι. Και αυτό γιατί Νεάπολη και Αναγέννηση κατοικούν μαζί στο «ρετιρέ» με 49 βαθμούς, με την ΑΕΝ να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία και να έχει ματς περισσότερο.

Βάσει, επομένως, των ανακοινώσεων, η Νεάπολη παίρνει τον τίτλο, εκτός και αν μέσα στις επόμενες ώρες δοθούν ξεχωριστές οδηγίες από την ΕΠΟ, που αφορούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωταθλήτρια η Δαμάστα και άνοδος στη Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση: Τέλος η Γ' και το τοπικό - με κλήρωση οι Κυπελλούχοι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.