Σηκώνουν… μανίκια στον ΟΦΗ

20:25 | 29/04/2020

Οι ιθύνοντες του Ομίλου τα… λένε την Πέμπτη (30/04) για το πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League 1 πραγματοποιήθηκε σήμερα και επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά αυτό που φημολογούταν το προηγούμενο διάστημα.

Ότι, δηλαδή, πρόθεση των περισσότερων μελών του συνεταιρισμού είναι να γίνει επανέναρξη της δράσης και να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Μπορεί σημαντικό ρόλο στις οριστικές εξελίξεις να παίξουν και τα όσα πει αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, ωστόσο στον ΟΦΗ ξεκινούν σιγά-σιγά να οργανώνονται.

Το πρώτο «βήμα» για τη διαλεύκανση του τοπίου, όσον αφορά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε, μετά τη μεσημεριανή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, έτσι, έχουν πλέον ένα μπούσουλα για να ξεκινήσουν να διαγράφουν την πορεία τους. Για το «τώρα», αλλά και για την επόμενη μέρα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, επομένως, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Πέμπτη (30/04) μια συνεδρίαση, για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά και έπειτα να προχωρήσουν στις αποφάσεις τους.

Η ατζέντα των συζητήσεων δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι δεδομένο ότι θα τεθούν επί τάπητος όλα όσα απαιτούνται να γίνουν σε κάθε επίπεδο, αγωνιστικό και μη, προκειμένου η ομάδα του Σίμου να προχωρήσει ισορροπημένα.

Η περιπέτεια με την πανδημία έχει φέρει σίγουρα αλλαγές στα σχέδια του Ομίλου, που πρέπει να προσαρμοστεί πλέον στη νέα κατάσταση και να συνεχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις το πλάνο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deadline: Πρωτάθλημα στις 14/06, αλλιώς τέλος

Απίστευτη ένταση στη τηλεδιάσκεψη, έξαλλος ο Λυσσάνδρου!

Τηλεδιάσκεψη: Ψήφισαν για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Αδειοδότηση: Εισήγηση για να καταργηθεί το -6

Η ατάκα Πουρσανίδη για τηλεοπτικά και επανέναρξη

Super League: Θέλουν επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.