Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές στα γήπεδα της Δουκός Μποφώρ

SMS
10:51 | 10/07/2019

Μια έκπληξη που θα τους μείνει για πάντα στο μυαλό περίμενε τους μικρούς αθλητές της ομάδας του προπαιδικού του ''Ηράκλειο ΟΑΑ''

Στο ιστορικό ανοιχτό του ομίλου, στην Δουκός Μποφώρ, την ώρα που προπονούνταν εμφανίστηκε σύσσωμη η ομάδα των ΗΠΑ που συμμετέχει στο παγκόσμιο εφήβων και προπονήθηκαν μαζί τους! Όλα αυτά λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή από το Ηράκλειο.

Το Ηράκλειο επιχειρεί μια προσπάθεια αναγέννησης και μάλιστα, στην ανδρική ομάδα του που έχει επανεκκινήσει από τις τοπικές κατηγορίες, ο μέσος όρος ηλικίας είναι 17,5 χρόνια και η μόνη αυστηρή εντολή της διοίκησης είναι να… μην τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Ο κόουτς Γιώργος Μακράκης, ο οποίος είχε καθοδηγήσει την ομάδα και στα χρόνια της στην μεγάλη κατηγορία ξέρει ότι από πίσω υπάρχει κι ένα σημαντικό φυτώριο, στο οποίο γίνεται σωστή και συστηματική δουλειά με στόχο το Ηράκλειο να βγάλει παίκτες και να βάλει βάσεις.

Τα πιτσιρίκια που προπονούνταν υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Νίκου Δελατόλα και Βαγγέλη Ρυακιωτάκη, είδαν τους αυριανούς πιθανότατους πρωταθλητές κόσμου στην κατηγορία εφήβων να παίζουν μαζί τους μπάσκετ, να συζητούν, να… βοηθούν για καρφώματα σηκώνοντάς τους στα χέρια, ενώ άκουσαν και τον πολύπειρο κόουτς Μρπους Ουέμπερ να τους μιλάει για τις βασικές αρχές που πρέπει να ακολουθήσουν ως αθλητές και μαθητές.

Ήταν μια εμπειρία που ενθουσίασε τα μικρά παιδιά και μόνο οφέλη μπορεί να τους άφησε για την πορεία τους στην ζωή και τον αθλητισμό.

Πηγή:
εφ. Πατρίς
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.