«Οι Παίδες την Κρήτης δείχνουν το δρόμο για τον αθλητισμό»

11:44 | 02/05/2023

Ένα σπουδαίο τουρνουά με υψηλό επίπεδο από τις τέσσερις ομάδες - τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Βαρδαβάς

Ένα πολύ ανταγωνιστικό και πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά. Το ''Ηράκλειο'' κατέκτησε για 3η σερί χρονιά το πρωτάθλημα Κρήτης στους Παίδες. Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διοργάνωση ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι ''Οι Παίδες της Κρήτης δείχνουν το δρόμο για τον αθλητισμό που θελουμε''

Η ανάρτηση του Κώστα Βαρδαβά

Το final 4 Παίδων της Κρήτης πέρα από τέσσερα δυνατά παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες στο κατάμεστο κλειστό των Χανίων, δίδαξε ήθος. Τα παιδιά μας, οι αθλητές της νέας γενιάς έδειξαν ότι ο ανταγωνισμός κρατάει μόνο όσο νέα παιχνίδι μπάσκετ και από εκεί και πέρα μόνο δυνατές φιλίες μπορεί να προσφέρει.

Είναι ευλογία να βλέπεις 16χρονα παιδιά να συγχαίρουν εγκάρδια τον αντίπαλο. Είναι χαρά να βλέπεις οι αντίπαλοι να αγκαλιάζονται και να δίνουν τα χέρια χωρίς να έχουν κάτι να χωρίσουν. Γεμίζεις ελπίδα όταν σε ένα παιχνίδι οι αντίπαλοι του «σήμερα», χειροκροτούν και υποστηρίζουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα.

Τα παιδιά μας διδάσκουν! Οι Παίδες την Κρήτης δείχνουν το δρόμο για τον αθλητισμό που θελουμε να έχουμε στα γήπεδα μας.

Μπράβο στις ομάδες της πόλης μας για την παρουσία τους στα τελικά Παίδων της ΕΚΑΣΚ. Συγχαρητήρια στο Ηράκλειο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο μπράβο στον Εργοτελη που υπερέβαλε εαυτό και κέρδισε δίκαια την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης. Ένα χειροκρότημα στο ΟΦΗ που με ανατροπή πήρε τη νίκη και φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο. Μπράβο στον Κύδων για την προσπάθεια αλλά και την ζεστή φιλοξενία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.