Οι πιτσιρικάδες του Μακράκη και η σοβαρή δουλειά στο «Ηράκλειο»

SMS

Η ομάδα της Μποφώρ έχει αναγεννηθεί, βάζοντας βάσεις για τα επόμενα χρόνια

Έπειτα από τον υποβιβασμό της στις τοπικές κατηγορίες, η ομάδα του ''Ηράκλειο'' προσπαθεί να αναγεννηθεί με την βοήθεια των νεαρών παικτών της ομάδας.

Με... στρατηγό τον Γιώργο Μακράκη, ο Όμιλος προσπαθεί, αφενός να αναδείξει νεαρούς αθλητές, αφετέρου φέτος να έχει και πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Την περσινή σεζόν, το Ηράκλειο έπαιξε όμορφο μπάσκετ με τους πιτσιρικάδες και στις λεπτομέρειες δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Γι αυτό, η ομάδα δείχνει ικανή την εφετινή σεζόν.Οι Μητρόπαπας, Στέβοβιτς και Μαρής δίνουν ενέργεια και επιπλέον λύσεις στον έμπειρο κόουτς.

Με μόλις 2 ήττες στις πρώτες 11 αγωνιστικές η ομάδα της Μποφώρ, βρίσκεται πίσω μόνο από τον Εργοτέλη και μοιάζει η πλέον ικανή να απειλήσει το αήττητο - μέχρι τώρα - σύνολο του Γιάννη Βισκαδουράκη.

Θυμίζω ότι, και οι δύο ήττες ήρθαν στο τελευταίο λεπτό. Η μια στο καλάθι από τον αήττητο Εργοτέλη (74-72) και η δεύτερη εντός από τον Κύδωνα, σε έναν αγώνα που κρίθηκε και στο φινάλε (57-60).

Γίνεται σοβαρή δουλειά από όλους και φέτος στις προπονήσεις, από ότι μαθαίνω, σε όλους τους τομείς. Επιτελείο, παίκτες, διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο στο ιστορικό σωματείο.

Πιθανό το σενάριο για μεγάλες μάχες με άρωμα... Ηρακλείου στους εφετινούς τελικούς της ΕΚΑΣΚ. Έχει δρόμο, αλλά το παραπάνω μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.