Οι «πονοκέφαλοι» του Βέρα…

18:26 | 23/04/2019

Οι σημαντικές απουσίες αναγκάζουν τον Χιλιανό προπονητή να σκέφτεται από τώρα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (05/05).

Μέχρι τον… τελευταίο χορό της φετινής Super League μεσολαβεί αρκετά μεγάλο διάστημα, όμως  ο προπονητής του ΟΦΗ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνουν τα σχέδια τους για τη συνάντηση στο Περιστέρι.

Και δεν είναι μόνο η κρισιμότητα της για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θα προσπαθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εξασφαλίσει τουλάχιστον την παρουσία του στα μπαράζ για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Χάιμε Βέρα γνωρίζει από νωρίς πως στο ματς με το πανίσχυρο σύνολο του Κάναντι θα στερηθεί τις υπηρεσίες πολύτιμων μονάδων του, με τις επιλογές να μειώνονται σε επίθεση και άμυνα.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, τα «θέματα» στη… γραμμή κρούσης είναι σημαντικά και προκαλούν… πονοκεφάλους στον έμπειρο προπονητή. Ο Γιακουμάκης συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η σεζόν έχει τελειώσει για τον τραυματία Βουό και η κορυφή μένει πλέον με τον Πέρσον και φυσικά τον Σασί, που έχει την ευχέρεια να παίξει και ως «φουνταριστός».

Από’ κει και πέρα, προβληματισμός υπάρχει και για την απουσία του Ποτουρίδη, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ φυσικά είναι και τραυματίας. Σίγουρα το κενό που αφήνει ο 27χρονος στόπερ στα μετόπισθεν είναι σημαντικό, παρόλο που φυσικά την κατάσταση… εξισορροπεί η επιστροφή του Μιχόγεβιτς, που λογικά θα πάρει θέση στο πλευρό του Γιαννούλη. 

Ο Βέρα, επομένως, δουλεύει ήδη το πλάνο του, προκειμένου το συγκρότημα του να εμφανιστεί πανέτοιμο σ’ ένα τόσο δύσκολο και σπουδαίο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς Γιακουμάκη και Ποτουρίδη με Ατρόμητο

Δύο «φρέσκιες» απουσίες από την προπόνηση του ΟΦΗ

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.