Οι... πρώην «φρουροί της Αχαΐας»

07:32 | 29/03/2018

Σε γνωστά μέρη θα βρεθούν το Σάββατο (31/3) τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Παναχαΐκή, ομάδα τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο λόγος για τους Γιώργο Στρέζο, Θανάση Ντίνα και Γιάννη Κοιλιάρα, οι οποίοι μπορεί τώρα να βρίσκονται στον ΟΦΗ και με την παρουσία τους να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια για την άνοδο, όμως και στην Παναχαϊκή έχουν αφήσει ανεξίτηλο το «σημάδι» τους.

Ο Γιώργος  Στρέζος φόρεσε τα… γάντια της Αχαϊκής ομάδας το 2015 όταν βρέθηκε εκεί μετά τον ΟΣΦΠ, όπου και υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της σε 16 αγώνες, προτού πάρει μετεγγραφή την επόμενη χρονιά, στον γειτονικό Παναιγιάλειο, από τον οποίο ήρθε στον ΟΦΗ.

Στην Παναχαϊκή έκανε το ξεπέταγμα της καριέρας του ο Θανάσης Ντίνας, όπου στις τρεις αγωνιστικές χρονιές που είχε από το 2010 μέχρι και το 2013, μέσα από τους 53 αγώνες που έπαιξε με απολογισμό 9 γκολ, κέντρισε το ενδιαφέρον του ΠΑΟ, στον οποίο βρέθηκε στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας είναι γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτης από τα πλέον αυθεντικά ποδοσφαιρικά ταλέντα που έχει βγάλει ο νομός, όμως στην Πάτρα και την Παναχαϊκή έχει σημαντική παρουσία. Μετά την πρώτη του θητεία στον Εργοτέλη, βρέθηκε το 2010 στην Αχαϊκή ομάδα, στην οποία έμεινε για 3 χρόνια, παίζοντας σε 82 αγώνες, ενώ πέτυχε και 2 γκολ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.