Οι προτεραιότητες του ΟΦΗ

20:34 | 04/08/2020

Ο Όμιλος στην παρούσα φάση έχει ρίξει το βάρος στην ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωράει με ικανοποιητικούς, αν μη τι άλλο, ρυθμούς.

Το ρόστερ, βέβαια, έχει ακόμη πολλά κενά και το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι επαφές των «ασπρόμαυρων» είναι διαρκείς.

Είναι γνωστό πως το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει να δυναμώσει σε όλες τις γραμμές του, καθώς η περίοδος που έρχεται είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που έχει σαν στόχο ν’ ανταποκριθεί πλήρως.

Τα ανοιχτά «μέτωπα» είναι αρκετά και οι διαπραγματεύσεις δε σταματούν. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Στον Όμιλο, δηλαδή, φαίνεται πως τώρα ψάχνουν για ένα αριστερό μπακ, ένα εξτρέμ και ένα εννιάρι με διαφορετικά χαρακτηριστικά και στυλ από τον Φιγκεϊρέντο.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια του «παζλ» θέλουν να συμπληρώσουν οι «ασπρόμαυροι», αν και αυτό δε σημαίνει ότι έχουν αφήσει πίσω άλλες υποθέσεις, που έχουν ξεκινήσει.

Δε θ’ αποτελέσει, έτσι, έκπληξη αν «κλείσει» για παράδειγμα πρώτα ένας ακόμη στόπερ, ένας μέσος ή κάποιος τερματοφύλακας.

Οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις μεταγραφικού περιεχομένου.

Στο προσκήνιο, εξάλλου, βρίσκονται πάντα και οι περιπτώσεις των δανεικών Μεγιάδο και Σεμέντο, με την ομάδα του Ηρακλείου να θέλει να τους κρατήσει και τους δύο.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ φυσικά και δε βιάζονται, λειτουργούν «οπλισμένοι» με υπομονή και επιμονή, ωστόσο δουλεύουν εντατικά για να ολοκληρώσουν επιτυχημένα τις κινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κρίσιμα θέματα και ο δεύτερος στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.