Τα κρίσιμα θέματα και ο δεύτερος στόπερ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «τρέχει» για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ οι Μεγιάδο-Σεμέντο είναι πάντα στο «κάδρο»

Μετά και την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου ο ΟΦΗ συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό του μονοπάτι επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί το παζλ.

Στις 10 Αυγούστου ο Όμιλος επιστρέφει στις προπονήσεις και στις 12 Σεπτεμβρίου επαναρχίζει το πρωτάθλημα, άρα στόχος των επικεφαλής είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι μεταγραφές και να μείνουν για το τέλος οι τελευταίες... πινελιές.

Έχει τονιστεί πολλές φορές ότι οι «ασπρόμαυροι έχουν τη δική τους φιλοσοφία και στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που φάνηκε και την περασμένη σεζόν. Προχωράνε, δηλαδή, με προσοχή και πάνω απ’ όλα υπομονή, καθώς θέλουν οι επιλογές τους να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ποσοστό αστοχίας.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, έχουμε αναλύσει πώς ακριβώς θα κινηθεί η κρητική ομάδα στο μεταγραφικό «παζάρι», ενώ επειδή γίνεται πάλι κουβέντα για το θέμα των στόπερ, ο Βούρος δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο για το κέντρο της άμυνας, αφού όπως έχουμε γράψει ξανά θα αποκτηθεί κι άλλος στόπερ.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό ο ΟΦΗ κινείται αθόρυβα στις μεταγραφές και μόνο όταν όλα είναι σίγουρα προχωρά στις σχετικές ανακοινώσεις. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση Βούρου που έγινε μίνι σίριαλ λόγω ΑΠΟΕΛ και ο Όμιλος επιβεβαίωσε την απόκτησή του μόνο όταν το θέμα τελείωσε οριστικά και υπήρξε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα.

Ταυτόχρονα, εκτός των μεταγραφών υπάρχουν και δύο «καυτά» θέματα. Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς «τρέχουν» τα ζητήματα και τα συγκεκριμένα επιζητούν άμεση λύση. Του Μεγιάδο και του Σεμέντο. Όπως έχουμε γράψει, στον ΟΦΗ επικρατεί απόλυτη βεβαιότητα, όσον αφορά στο θέμα της απόκτησης του «πίτμπουλ». Οι συζητήσεις με τους Αργεντινούς έχουν προχωρήσει, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει το Capitano.gr, στο τραπέζι έπεσε και ο παράγοντας κορωνοϊός, προκειμένου να χαμηλώσει λίγο το πόσο που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Τσακαρίτα. Όσο, πάντως, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, που να επισημοποιούν το deal, είναι λογικό να επικρατεί μια αναμονή. Πάντως, όπως πρώτο αποκάλυψε το Capitano.gr τους τελευταίους μήνες, είναι δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών (ΟΦΗ-Μεγιάδο) να συνεχίσουν τη συνεργασία.

Για τον Σεμέντο όλα εξαρτώνται από την Φορτούνα. Αυτή η περίπτωση είναι ακόμα πιο δύσκολη και ο ΟΦΗ θέλει να τελειώνει το συντομότερο (είτε θετικά είτε αρνητικά) για να κινηθεί ανάλογα στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάτι έρχεται 07/08: Το αινιγματικό ποστάρισμα του ΟΦΗ

Προετοιμασία-εξπρές για μία απαιτητική χρονιά

Πραξιτέλης Βούρος: Η μανούρα με τον Ρονάλντο και το όνειρο της Εθνικής

Η εξέλιξη του Μαρινάκη και η Εθνική ομάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρίβα με τα «ασπρόμαυρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.