Οι σκέψεις του Νιόπλια για την ενδεκάδα και οι αλλαγές

11:12 | 28/10/2021

Με αλλαγές ο ΟΦΗ στη σημερινή αναμέτρηση στην Πρέβεζα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τον Αχέροντα στην Πρέβεζα αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 ο ΟΦΗ (live εικόνα από το Capitano.gr), μπαίνοντας και αυτός στη μάχη του κυπέλλου με στόχο φυσικά την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Και για να το θέσουμε καλύτερα, στόχος είναι μία όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη πρόκριση για να πάει δίχως απώλειες στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έχει στόχο να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο κύπελλο, όπως κάθε χρόνο πρέπει να έχει το συγκεκριμένο στόχο κάτι που τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Βέβαια, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό, αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι και έχει να κάνει με την ενδεκάδα. «Θα παίξουν παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής», τόνισε χαρακτηριστικά δείχνοντας τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λαμία την περασμένη Κυριακή, αλλά σίγουρα θα ξεκουράσει κάποιους που έχουν... τραβήξει το κουπί έως τώρα και σίγουρα θα δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που επανήλθαν από τραυματισμούς και τον χρειάζονται για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Τέτοιος είναι ο Ναμπί, αλλά και ο Τοράλ που σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αλλαγή στο τέρμα, με τον Επασί να παίρνει ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Ομίλου θέλει την πρόκριση, ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος και όλα είναι υπέρ της κρητικής ομάδας για ένα εύκολο απόγευμα. Εννοείται, όμως, πως χρειάζεται σοβαρότητα, ειδικά τώρα που σε αυτή τη φάση τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζωντανά στο youtube το Αχέρων - ΟΦΗ!

Με αυτούς πάει στην Πρέβεζα ο ΟΦΗ

Αχέρων - ΟΦΗ: Οι 14 σερί νίκες και η «αυτονόητη» πρόκριση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.