Όλα «ανοιχτά» με τη μετάδοση του Άρης-ΟΦΗ

15:53 | 23/08/2019

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τι γίνεται με το Άρης-ΟΦΗ.

Εντός της ημέρας είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει γνωστό το κανάλι που θα καλύψει ζωντανά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΟΦΗ στο «Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η αναμέτρηση (η οποία αρχίζει στις 21:00) θα είχε μετάδοση από την ΕΡΤ, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη στάση της κρατικής τηλεόρασης, η οποία αρνείται να αναλάβει τη μετάδοση των αγώνων των ομάδων που έχουν συμβόλαιο από πέρυσι, όλα είναι στον «αέρα».

Με βάση όσα αποφασίστηκαν στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας, τη μετάδοση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής θα τα έδειχνε η ΕΡΤ, σε παραγωγή NOVA. Πρόκειται για τα παιχνίδια:

Λαμία-Παναθηναϊκός
Αρης-ΟΦΗ
Ατρόμητος-ΑΕΛ

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό θα μεταδοθεί από το PAOK TV σε παραγωγή του Δικεφάλου, ενώ οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος-Βόλος και ΑΕΚ-Ξάνθη θα έχουν μετάδοση από τη NOVA.

Μετά, λοιπόν, τη στάση της ΕΡΤ, τρία ματς βρίσκονται, τηλεοπτικά, στον «αέρα», ενώ στον «αέρα» βρίσκεται και η χρήση του VAR, αφού χωρίς τηλεόραση VAR δεν έχει.

Ωστόσο, σύμφωνα με Μέσα της Θεσσαλονίκης, αλλά και πληροφορίες από τη διοργανώτρια αρχή, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν διαβουλεύσεις, με ενέργειες της Super League, να πάρει το συνδρομητικό κανάλι τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια. Οπερ σημαίνει, αν υπάρξει συμφωνία, η αναμέτρηση του ΟΦΗ στο «Βικελίδης» θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στις συζητήσεις και όλα παραμένουν ανοιχτά, αν και οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για τελική συμφωνία. Όπως και να 'χει, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται ενημέρωση, αφού αν τελικά γίνει το deal, το συνδρομητικό κανάλι πρέπει να ετοιμαστεί και να στείλει τους δημοσιογράφους στα σχετικά γήπεδα για να κάνουν τη μετάδοση των αναμετρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΕΡΤ θέλει να «βάλει βόμβα» σε τηλεοπτικά και VAR

Άρης - ΟΦΗ: Ζωντανά από την ΕΡΤ σε παραγωγή της... Nova!

Ποιος θα δείξει το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.