Ολα δείχνουν Παγκρήτιο για την Εθνική!

14:17 | 05/11/2018

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Capitano.gr για το σοβαρό ενδεχόμενο το Παγκρήτιο να αποτελέσει έδρα της Εθνικής ομάδας.

Συνάντηση στη Λότζια με τον με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά, είχαν τη Δευτέρα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη. Θέμα συζήτησης το Παγκρήτιο Στάδιο και το ενδεχόμενο να αποτελέσει έδρα της Εθνικής ομάδας, όπως είχε γράψει πρόσφατα σε σχετικό θέμα το Capitano.gr.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Δέδες πραγματοποίησε επιθεώρηση στο Στάδιο και όπως φαίνεται μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν ώστε το συγκεκριμένο γήπεδο να αποτελέσει την έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο μέλλον.

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ σε σχετική της ανακοίνωση δεν έκρυψε την αισιοδοξία τους πως όλα βαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζουμε πως όπως είχε γράψει το Capitano.gr, το τελευταίο διάστημα γίνονται διεργασίες για την έδρα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2020. Το ''κρύο'' ΟΑΚΑ δεν ικανοποιεί κανέναν, οι διεθνείς θέλουν Παγκρήτιο και η ΕΠΟ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τα ''θέλω'' τους καθώς και να δώσει το στίγμα της νέας εποχής σε μια έδρα που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.