Όλα δείχνουν συμφωνία Παρί - Μέσι!

08:18 | 07/08/2021

O αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί Ζεν Ζερμέν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ο γαλλικός και διεθνής Τύπος θεωρεί, πάντως, δεδομένη την μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Παρισιού, η οποία του προσφέρει ετήσιες αποδοχές στα 35 εκατ. ευρώ, τα οποία με μπόνους επίτευξης στόχων, μπορούν να φθάσουν και τα 50 εκατ. ευρώ!

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αν και ήθελε να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, η αδυναμία των Μπλαουγκράνα να καλύψουν το συμβόλαιο του, οδήγησε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην πόρτα του εξόδου.

Τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Pulga έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο ο 34άχρονος άσος φαίνεται να έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχει επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε λόγο σε ανάρτησή του στα social media ο αδερφός του Εμίρη του Κατάρ (που έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του τη γαλλική ομάδα).

Ο Καταριανός ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις των Παριζιάνων με τον Αργεντινό επιθετικό τελείωσαν και έπονται οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία. «Οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί επίσημα, ανακοινώσεις αργότερα» ανέφερε ο Αλ Τανί.

Ο ίδιος μάλιστα το πήγε ένα βήμα πιο... μπροστά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη φανέλα της Παρί, γράφοντας από κάτω «...οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και θα υπάρξει ανακοίνωση αργότερα».

Ενώ αμέσως μετά ανάρτησε νέα φωτογραφία, με τον Μέσι αγκαλιά με τον Σέρχιο Ράμος μετά από αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.