Όλα τα λεφτά ο Ναμπί!

08:13 | 04/10/2021

Η φιλοτιμία, η ομάδα του προπονητή και το γκολ του Ναμπί. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι παρελθόν, η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος και η διακοπή έρχεται σαν βάλσαμο, όχι τόσο για να επουλώσει τις πληγές που του άφησε το συγκεκριμένο ματς, όσο για την προσδοκία πως με την επιστροφή από τη διακοπή επιτέλους θα δούμε τον ΟΦΗ που αρχικά σχεδιάστηκε στην αρχή της σαιζόν!

Αλήθεια είναι πως η ομάδα χτυπημένη από τραυματίες και κορωνοιό δεν πρέπει να είχαμε αυταπάτες για το τι μπορούσε να συμβεί στο παιγνίδι. Αν ο ΟΦΗ μπορούσε να αντέξει στο ημίχρονο, θα ευελπιστούσε να επωφεληθεί από την κούραση του αντιπάλου του και να διεκδικούσε κάτι περισσότερο.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχει αν, ειδικά στην περίπτωση σου, που ξέρεις πως η αριστερή σου πλευρά θα την κάνει την ανοησία, βρέξει λιάσει! Και βέβαια όταν και το δεύτερο γκολ που δέχεσαι προέρχεται από ένα αχρείαστο φάουλ, ε τότε δεν έχεις πολλά να περιμένεις στο τέλος του αγώνα. Παρόλα αυτά υπήρχε φιλότιμο, ψυχή, ενέργεια σχέδιο.

Δεν έγερνε το γήπεδο όπως συνήθως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα και δημιούργησε και ευκαιρίες είχε και αναμφισβήτητα είχε το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο και πάλεψε τίμια να πάρει όσο μπορούσε περισσότερα βάσει των ποδοσφαιριστών που είχε στο γήπεδο.

Νομίζω όλα τα (ομιλίτικα) λεφτά ήταν η παρουσία του Ναμπί, η ενέργεια που έβγαλε, οι φάσεις που πρωταγωνίστησε και βέβαια το πανέμορφο γκολ που σημείωσε. Όχι τόσο γιατί αποζημίωσε τους φίλους της ομάδας αλλά κυρίως γιατί ήλθε ως μια ατομική ενέργεια που τόσο λείπει από το φετινό ΟΦΗ. Καλοί οι συνδυασμοί, καλό το πρέσινγκ και η τακτική αλλά μπάλα είναι και η ενέργεια του ενός, η προσπάθεια που δεν την περιμένεις, το γκολ από το πουθενά. Και όσο λείπουν παίκτες σαν το Ναμπί από την ομάδα τόσο θα λείπουν κι αυτά που ξεχάσαμε το τελευταίο διάστημα από τον ΟΦΗ.

Άρα η προσδοκία που αναμένεις από τις αφίξεις, το γενικά θετικό πρόσημο που έβγαλε η ομάδα στο ταμείο των πρώτων πέντε παιγνιδιών, το σχέδιο του Νιόπλια που θα βγει επιτέλους με περισσότερα πολεμοφόδια μετά τα παιχνίδια της Εθνικής, μας οπλίζουν με ελπίδα πως ναι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα και που βέβαια με διορθωτικές κινήσεις το Δεκέμβριο εκεί που πια τρανταχτά υποφέρει ο ΟΦΗ, το ποτήρι ασφαλώς είναι μισογεμάτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3

Νιόπλιας: «Μας έλειψε ο Ναμπί, είδατε τι έκανε»

Το εκπληκτικό γκολ του Ναμπί στην επιστροφή του μετά από 1 χρόνο!

Νιόπλιας: «Θα γυρίσουν παίκτες, έχουμε υλικό για να πάμε καλύτερα»

Η βαθμολογία της Super League και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Μανόλης Γρηγοράκης: Έπαιξε κι έχασε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.