Ολες οι κινήσεις του ΟΦΗ για τη δικαίωση

20:08 | 04/03/2019

Στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα για να δικαιωθούν. Και θα το πάνε μέχρι τέλους.

Το τελευταίο πράγμα που κάνουν αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ είναι η μοιρολατρία. Από τη γνωστοποίηση της είδησης της τιμωρίας για το ματς με τον Αιγινιακό, στην κρητική ΠΑΕ συσκέφτηκαν για την υπερασπιστική γραμμή και αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση. Αυτό ήταν το αναμενόμενο. Οπως αναμενόμενο είναι ότι ο ΟΦΗ θα το πάει μέχρι τέλους.

Δεν είναι μόνο η Επιτροπή Εφέσεων, αλλά και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στο οποίο ο ΟΦΗ θα προσφύγει εξαντλώντας τα νόμιμα δικαιώματά του και μάλιστα όπως έλεγαν άνθρωποι μέσα από την ομάδα, μπορεί η αντίδραση να μην είναι δυναμική ή καυστική όσον αφορά στην ανακοίνωση, αλλά θα είναι άκρως δυναμική στο νομικό κομμάτι.

Ο ΟΦΗ αποφεύγει τις άναρθρες κραυγές και προτιμά να δίνει τον αγώνα του μακριά από ανακοινώσεις και θέσεις. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι κρίσιμη και το ξέρουν άπαντες αυτό. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου (και δη οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την ΠΑΕ σε αυτή την υπόθεση, Γιώργος Μανιάτης, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Δημήτρης Βαγιάκος) που είναι έτοιμοι για τον «πόλεμο». Σε μία δύσκολη «μάχη», μία «μάχη» που ο ΟΦΗ μπήκε στη μέση της χωρίς να φταίει. Ο ΟΦΗ θα το πάει μέχρι τέλους, ακόμα και στο CAS αν χρειαστεί. Το σίριαλ έχει πολλά επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρωτόδικη απόφαση: Υποβιβασμός και -6 για ΟΦΗ

Τι ισχύει με την τιμωρία του ΟΦΗ και το δεδικασμένο

Η πρώτη επίσημη αντίδραση του ΟΦΗ

Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Super League

Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης

Οργισμένη αντίδραση των οργανωμένων του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.