Όλοι να έλειπαν, αλλά όχι αυτός!

21:19 | 07/11/2019

Η απουσία του Μεγιάδο «πληγώνει» τον ΟΦΗ και το κενό του ενόψει του ΠΑΟΚ μοιάζει δυσαναπλήρωτο.

Το «ουδείς αναντικατάστατος» φυσικά και ισχύει, όμως κάποιες φορές υπάρχουν απουσίες που κοστίζουν μπροστά σε μία κατάσταση.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στον Όμιλο με την περίπτωση του Αργεντινού μέσου, που χάνει, λόγω τραυματισμού, την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και ορισμένα ακόμη από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι δε θα έχουν τη σύνθεση τους για αρκετό καιρό το «πίτμπουλ» τους. Έναν ποδοσφαιριστή που… δαγκώνει και η φυσιογνωμία του δεσπόζει στη μεσαία γραμμή.

Η ζωή, βέβαια, συνεχίζεται, ωστόσο στη συνάντηση με τους Θεσσαλονικείς ο 26χρονος παίκτης θα ήταν υπέρ το δέον απαραίτητος για το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Και αυτό γιατί πρόκειται για έναν αγώνα υψηλής επικινδυνότητας απέναντι στον πρωταθλητή.

Και στα… παιχνίδια κυριαρχίας πάνω στο χορτάρι, η παρουσία του λατινοαμερικανού θα ήταν κομβικής σημασίας για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Όποια μορφή και αν πάρει το ματς, ο Μεγιάδο θα έχει το ρόλο του ρυθμιστή για τον ΟΦΗ.

Ο Όμιλος θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια και να επιβάλλεται και αν η αναμέτρηση κυλήσει μ’ αυτό το στυλ, ο χαλκέντερος αμυντικός μέσος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα σωρό πράγματα.

Εντάξει, μπορεί στο ρεπερτόριο του να μην έχει σε υψηλό βαθμό το κάθετο ποδόσφαιρο, όμως δίνει καλό ρυθμό στην ανάπτυξη. Την πολλή δουλειά, πάντως, την κάνει στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς προσφέρει με τις… υπηρεσίες του στο συγκρότημα του Σίμου την πολυτέλεια, όταν χάνει την μπάλα, να την ξανακερδίζει άμεσα και να «χτίζει» νέες επιθέσεις, χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή.

Επειδή, βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, έχει την ποιότητα να επιβληθεί του ΟΦΗ. Και σε τέτοιο «μοτίβο», έτσι, ο Μεγιάδο κάνει τη διαφορά.

Γιατί πολύ απλά έχει το χάρισμα να γνωρίζει όσο κανείς άλλος πώς να «καταστρέφει» το παιχνίδι του αντιπάλου. Βρίσκεται… παντού, έχει πάντα σωστές τοποθετήσεις και με τα ασύγκριτα μαρκαρίσματα του και την αποφασιστικότητα του «καθαρίζει» τις επικίνδυνες καταστάσεις.  

Επειδή, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» θα δουν από το 2020 ξανά τον Αργεντινό εν δράσει, άπαντες πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίμος: «Απόδοση με βάση τα θέλω μας»

Ο ΟΦΗ δε συγχωρεί

Κιάσσος: «Ο ΟΦΗ έχει ηρεμία που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.