Ο ΟΦΗ δε συγχωρεί

ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ έχει τρωτά σημεία και ο Όμιλος ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Η παραμικρή κίνηση θα έχει φυσικά τη δική της σημασία στη «σκακιέρα» του «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο (09/11).

Σε τέτοιου είδους συναντήσεις οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οπότε απαιτείται υψηλός δείκτης ετοιμότητας-αγωνιστικής και πνευματικής- από πλευράς του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Σε γενικές γραμμές οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίνονται σ’ αυτό το κομμάτι, αν και στα δύο τελευταία παιχνίδια τους δεν έδειξαν ανάλογο πρόσωπο.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, έτσι, πρέπει να γυρίσει το διακόπτη και να επιστρέψει στη δική της κανονικότητα. Το έργο της δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αλλά ο ΟΦΗ έχει αποδείξει πως μπορεί να επιβάλλεται.

Αυτό καλείται να κάνει και απέναντι στο «δικέφαλο». Και μόνο το γεγονός πως υποδέχεται τον πρωταθλητή τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, έχει τρωτά σημεία και ο Όμιλος πρέπει να τα «διαβάσει» για να επιστρέψει στις επιτυχίες.  

Οι Θεσσαλονικείς δεν αποτελούν φυσικά αμελητέα ποσότητα, όμως η ομάδα του Ηρακλείου μπορεί να τους «χτυπήσει». 

Ο «δικέφαλος» μοιάζει ευάλωτος αμυντικά την τρέχουσα σεζόν και σε 8 αναμετρήσεις έχει ήδη δεχτεί 11 τέρματα.

Και ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να συγχωρήσει τέτοιες καταστάσεις.

Μέσα από το σωστό πρέσινγκ του, το αδιάκοπο passing game και την ποιότητα των αρκετών μονάδων του έχει τον τρόπο να διασπάει άμυνες και να δημιουργεί «σκηνικό» απειλής.

Το συγκρότημα του Φερέιρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, ενώ ο ΟΦΗ, από τη μεριά του, σκοράρει με συνέπεια. Το έχει κάνει σε κάθε παιχνίδι του, πλην αυτό του Βόλου, όπου έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι.

Οπότε είναι δεδομένο ότι ο Όμιλος θα έχει τις… στιγμές του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αρκεί να τις αξιοποιήσει, προκειμένου να πάρει το ματς και να στείλει ακόμη ένα «μήνυμα» πως κινείται πια σε άλλα επίπεδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο ΟΦΗ έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με φανέλες του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Οι δύο μεγαλύτερες νίκες του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.