Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Κύπελλο Κρήτης»

09:54 | 29/10/2018

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών και καιρό με συνθήκες για όλα τα επίπεδα, ολοκληρώθηκε ο μεγαλύτερος διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας της Κρήτης στις κλάσεις Optimist και Laser4.7, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Στην κατηγορία Laser 4.7 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Κοζωνάκης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τη δεύτερη ο Γιάννης Μονιάκης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου και την τρίτη ο Λευτέρης Μασσάρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου.

Στην κατηγορία Optimist Γενική την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρία Σκουλούδη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση ο Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων και την τρίτη θέση ο Παράσχος Μπιλάς επίσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτηση η Μαρία Σκουλούδη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση η Ιωάννα Πετυχάκη  επίσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης,  και την τρίτη θέση η Μαρία Τζανακάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου.Στην κατηγορία Optimist αγοριών την πρώτη θέση κατέκτηση ο Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων , τη δεύτερη θέση ο Παράσχος Μπιλάς επίσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων και την τρίτη θέση ο Στέλιος Μασσάρος του Ιστιοπλοικού Ομίλου Αγίου Νικολάου.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονών κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτηση η Ιωάννα Πετυχάκη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση η Έλλη Δασκαλάκη επίσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης,  και την τρίτη θέση η Μαριάννα Μανιουδάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

 Στην κατηγορία Optimist 11χρονών αγοριών την πρώτη θέση κατέκτηση Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, τη δεύτερη θέση ο Νικήτας Μαστοράκης του Ιστιοπλοικού Ομίλου Αγίου Νικολάου,  και την τρίτη θέση ο Πέτρος Καλογεράκης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοϊας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι θέλοντας να εμπνεύσουν όλα τα νεα παιδιά στο ταξίδι της ζωής  προς το ονειρό τους, υποστήριξαν τον αγώνα με την παρουσία τους και υπέγραψαν αναμνηστικά για όλα τα παιδιά.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε προβολή και συζήτηση με όλους τους αθλητές “ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ” στο ξενοδοχειο IBIS στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να συζητήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τους Ολυμπιονίκες.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Γιάννης Κοτσυφός καλεσμένοι του προέδρου του ΝΟΓΚ και Αντιδήμαρχου Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

IMG_4857.JPG#asset:46529
IMG_4858.JPG#asset:46528

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.