Όλος δικός του: Φερέιρα... 100%!

20:05 | 06/06/2019

Ο ΟΦΗ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Φερέιρα. Τι ισχύει με τον Ματίας Καβαλιέρι.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο κρατά και τη νέα σεζόν τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, όπως αναμενόταν, αλλά θέλει να τον κάνει δικό του 100%. Τι σημαίνει αυτό; Η κρητική ομάδα βρίσκεται μία ανάσα από την τελική συμφωνία με την Κουρίκο για να αποκτήσει εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου εξτρέμ και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Οπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ θέλησε εξ αρχής να διατηρήσει στο ρόστερ του τον νεαρό άσο, αλλά και να τον αποκτήσει αφού αποτελεί μία σπουδαία επένδυση, ειδικά με την εικόνα που έδειξε από τον Γενάρη και έπειτα. Θυμίζουμε ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον Φερέιρα είχε ανακοινώσει την παραμονή του στην κρητική ομάδα, αλλά πλέον τα δεδομένα διαφοροποιούνται, αφού ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να τον κάνει δικό του 100%. Μάλιστα, η Κουρίκο Ουνίδο θα κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ισχύει η συμφωνία των δύο πλευρών που έγινε πριν λίγους μήνες και αυτή τη στιγμή το όλο θέμα βρίσκεται στην τελική του φάση.

Καβαλιέρι... τέλος

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ διέψευσε τα σενάρια περί Καβαλιέρι και πως ο μάνατζερ του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί τον Φερέιρα. Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 21 ετών εξτρέμ της Κουρίκο, Ματίας Καβαλιέρι (σχετική ένθετη φωτό), ο οποίος έχει χιλιανό διαβατήριο. Από τον ΟΦΗ διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη και ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που προχωρούν σε διάψευση δημοσιευμάτων.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΙ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:100005

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μήνυμα του ΟΦΗ στον Μπολάκη

Η Οστάνδη ανακοίνωσε φιλικό με τον ΟΦΗ

Παγκρήτιο σκάουτινγκ για τον ΟΦΗ

Τα ανοιχτά μέτωπα του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.