Το... μήνυμα του ΟΦΗ σε Μπολάκη

09:46 | 06/06/2019

Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον νεαρό ακραίο αμυντικό και περιμένει να… δείξει πράγματα τη νέα χρονιά.

Στον ΟΦΗ ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν προσπάθειες για να λυθεί η συνεργασία με παίκτες, που είχαν συμβόλαιο με την ομάδα. Κι αυτό φυσικά επιβεβαιώθηκε με την περίπτωση του Μανώλη Φαζού.

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για κάτι ανάλογο έμοιαζε και ο Μανώλης Μπολάκης. O 25χρονος παίκτης από τον περασμένο Νοέμβριο και μετά ουσιαστικά «εξαφανίστηκε» και δε βρήκε καθόλου χώρο και χρόνο, αφού ήταν ολοφάνερο πως δεν χωρούσε στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν θα ήταν διόλου απίθανο, επομένως, να δεχόταν πρόταση αποδέσμευσης από τη διοίκηση. Κάτι τέτοιο, πάντως, δε συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπολάκης είχε πρόσφατα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

«Μείνε και πάλεψε…», ήταν ουσιαστικά το μήνυμα στον ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή. Αυτό, έτσι, που πρέπει να φανεί είναι τι θα επιλέξει και ο ίδιος. Αν, δηλαδή, θα παραμείνει και θα προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση και ρόλο στο ρόστερ ή θα θελήσει ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο, που θα έχει δεδομένα χρόνο συμμετοχής.  

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το «τοπίο» για το ποιο «δρόμο» θα διαλέξει ο Μπολάκης, ο οποίος είναι άλλος ένας παίκτης, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και έχει βιώσει την «πτώση» και την «αναγέννηση» του Ομίλου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Μένει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο!

«Ο ΟΦΗ θέλει το 50% του Φερέιρα, τελειώνει άμεσα το θέμα»

Επίσημο: Τέλος ο Στρέζος

Και επίσημα παρελθόν ο Φαζός

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.