Ολοταχώς για Β' Εθνική το Ρέθυμνο - άνοδος για ΑΟΚ Χανιά!

15:35 | 03/06/2020

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ φέρνει ανακατατάξεις - στη Β' Εθνική ο ΑΟΚ Χανιά, δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή το Ρέθυμνο στην Ας

Δικαίωμα συμμετοχής στην Β' Εθνική έχει η ομάδα του ΑΟΚ Χανιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ ενώ όπως αναφέρεται σε αυτήν, αν αποχωρήσει το Ρέθυμνο από την Α1 κατηγορία τότε έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Β' Εθνική όχι στην Α2. Στην ανακοίνωση αναφέρεται η λέξη "αθλητικό σωματείο" με δεδομένο ότι η παρουσία στη Β' Εθνική κατηγορία συνεπάγεται αυτόματα τη λύση της ΚΑΕ και την επιστροφή στη μορφή του ερασιτεχνικού σωματείου.

Η ανακοίνωση:

Στην σημερινή της (3/6) Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, έπειτα από επανεξέταση της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82, ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Επίσης, η Επιτροπή αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζιάγκος: «Aργά ή γρήγορα ο Ζομπανάκης θα επιστρέψει»

Ζομπανάκης: «Το Ρέθυμνο δεν θα παίξει στην Α1»

Ρέθυμνο Cretan Kings: Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.