Ολυμπιακός: «Δεν λέμε ότι φεύγουμε από το πρωτάθλημα»

16:10 | 18/11/2019

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την επιστολή των Πειραιωτών στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την επιστολή των Πειραιωτών στον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Εμείς προχωρούμε σε τέτοιες κινήσεις σε μία περίοδο που Ολυμπιακός είναι δυνατός αγωνιστικά, έχει φέρει παίκτες σημαντικούς όπως οι Βαλμπουενά και Σεμέδο και έχει κάνει επενδύσεις τύπου Λοβέρα. Μέσω της επιστολής εντοπίζουμε τα προβλήματα, τα καταγράφουμε, τα αναδεικνύουμε και προσπαθούμε να βρεθεί λύση. Ο Υπουργός γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής, όπως η FIFA και η UEFA και θα κινηθούν ανάλογα", δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις στο μεγάλο λιμάνι περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, είπε:

"Ποιες θα ειναι οι επόμενες ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι θέμα απόφασης της διοίκησης ωστόσο στην επιστολή δεν λέμε πως φεύγουμε από το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς επίσης για το βαρύ κλίμα που τείνει να διαμορφωθεί ενόψει του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, την 1η Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ανέφερε: "Προβλήματα υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ζητούμενο είναι πως προσπαθούμε να τα λύσουμε. Εμείς προσπαθούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να δώσουμε τις λύσεις".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.