Ολυμπιακός: Τι αποκάλυψε ο Χάμες Ροντρίγκες για το «διαζύγιο»

16:50 | 14/04/2023

Ο δημοσιογράφος, Εντουάρντο Λουίς Λόπες, είχε επικοινωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες μετά από το τέλος τη συνεργασίας του Κολομβιανούς διεθνούς άσου με τον Ολυμπιακό και μετέφερε την εκδοχή του συμπατριώτη του για το λόγο του διαζυγίου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες άρχισε εντυπωσιακά την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ενθουσίασε τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας με τις εμφανίσεις του, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν ευχαριστημένοι από την εικόνα του Κολομβιανού επιτελικού χαφ το τελευταίο δίμηνο (διάστημα στο οποίο έχασε σημαντικά παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών) και το γεγονός αυτό έφερε ένα πρόωρο διαζύγιο.

Για την ακρίβεια, αυτό ηρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των playoffs της Stoiximan Super League και με έξι ακόμα αγωνιστικές να απομένουν για να αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής, με τους Πειραιώτες και τον άλλοτε άσο των Μονακό, Ρεάλ και Μπάγερν να επιλέγουν να τερματίσουν τώρα τη συνεργασία τους και να μην περιμένουν το τέλος της σεζόν.

Γιατί βγήκε τώρα το "διαζύγιο" μεταξύ Ολυμπιακού και Χάμες κι όχι στο τέλος της περιόδου; Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Εντουάρνο Λουίς Λόπες στην εκπομπή του στο Winsports TV, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχε με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο συμπατριώτης του θέλησε να του εκμυστηρευτεί πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για καθαρά προσωπικούς λόγους.

"Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα.

Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά", ανέφερε ο Χάμες Ροντρίγκες μέσω μηνυμάτων που έστειλε, με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο να διαβάζει on air κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αυτά που υποστήριξε ο παίκτης.

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.