Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

20:11 | 26/09/2019

Τι σημαίνει για τον Σίμο η επιστροφή Ναμπί και η παρουσία Μάνου-Μεγιάδο με Αστέρα Τρίπολης.

Τα ερωτηματικά που βρίσκονταν πάνω από το ΒΑΚ αναφορικά με την τριάδα της... ανησυχίας (Μάνος, Μεγιάδο, Ναμπί) άρχισαν να εξαφανίζονται από την Πέμπτη, αφού και οι τρεις προπονήθηκαν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στην ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα (15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε χαμόγελα στον Γιώργο Σίμο, αφού αναμένεται να πάει στην πεπατημένη όσον αφορά στην ενδεκάδα του αγώνα με την αρκαδική ομάδα και να επιλέξει τους 11 που μέχρι την τρίτη αγωνιστική είχαν τον ΟΦΗ αήττητο.

Ο Ναμπί την περασμένη αγωνιστική, στην αναμέτρηση με τον Βόλο, δεν αγωνίστηκε (τον αντικατέστησε ο Σακόρ) και η κρητική ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα. Προφανώς δεν φταίει ο Σακόρ για το 0-1 από τον Βόλο, αλλά αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο Άγγλος μέσος είναι ιατρικά και αγωνιστικά πανέτοιμος τότε θα προτιμηθεί για βασικός στο αρχικό σχήμα. Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μεγιάδο στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, η τριάδα των κεντρικών χαφ θα είναι αυτή που είδαμε με Άρη, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Δηλαδή Μεγιάδο, Νέιρα και μπροστά ο Ναμπί. Δεξιά ο Τσιλιανίδης, αριστερά ο Σεμέντο και μπροστά ο Μάνος, ο οποίος ξεπέρασε και αυτός τον τραυματισμό του και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του.

Βέβαια, μη βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για την άμυνα, αφού δεν αποκλείεται να δούμε εκεί για πρώτη φορά ως βασικό τον Γιώργο Κουτρουμπή δίπλα στον Κώστα Γιαννούλη. Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μέχρι τώρα μετράει συμμετοχές ως αλλαγή και είναι πιθανό να έφτασε η ώρα για την πρώτη του συμμετοχή από την αρχή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι μέσα με Αστέρα

Ο ΟΦΗ στο Football Manager 2020: Η αξία των ποδοσφαιριστών

Ο ΟΦΗ να κάνει τη δουλειά του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.