«Ομιλάρα βάλε ένα γκολ…»

20:56 | 16/10/2019

Ο ΟΦΗ καλείται να σπάσει το σερί του Ολυμπιακού και ν’ αυξήσει τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο φαληρικό στάδιο.

Ο Όμιλος προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10), με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Η πρόκληση στο «Καραϊσκάκης» είναι τεράστια και άπαντες στις τάξεις της ομάδας του Γιώργου Σίμου θέλουν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Η δυναμική του αντιπάλου είναι μεγάλη, ενώ και η παράδοση δεν είναι με το μέρος των «ασπρόμαυρων». Παρόλα αυτά, το ζητούμενο δεν αλλάζει για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο ΟΦΗ πρέπει να παρουσιαστεί φυσικά σοβαρός σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του για να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή του.

Ο Όμιλος για να έχει περισσότερες πιθανότητες για να τα καταφέρει, καλείται να βρει σκορ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Πρέπει, δηλαδή, να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μάρτινς δεν έχει ακόμη δεχτεί γκολ στο «Καραϊσκάκης» την τρέχουσα σεζόν, αφού κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Λαμία έχει κρατήσει το μηδέν.

Το γεγονός αυτό, έτσι, αποτελεί μία επιπλέον πρόκληση για τον ΟΦΗ, που αντίστοιχα μακριά από το «Γεντί Κουλέ», δε σκόραρε μονάχα κόντρα στον Βόλο, όταν και γνώρισε τη μοναδική του ήττα έως σήμερα στην Super League 1.

Οι «ασπρόμαυροι» γενικά βγάζουν τελικές, μέσα από το ωραίο ποδόσφαιρο που αποδίδουν, κάτι που επιθυμούν να επαναλάβουν και με τους Πειραιώτες, ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φορτσάρουν για Ολυμπιακό χωρίς προβλήματα

Το «7» του ΟΦΗ που πληγώνει τον Ολυμπιακό

ΟΦΗ, δείξε ποιος είσαι

Πότε επιστρέφει ο Δεληγιαννίδης

Μαρινάκης στο Capitano.gr: «Ο ΟΦΗ όπως τότε...»


 


 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.